Succesvolle klantverhalen

Succesvolle klantverhalen

Lees hier onze succesvolle klantverhalen

Nieuwsgierig naar hoe wij organisaties ondersteunen met onze ICT-diensten en services? Lees onder andere over strategische uitdagingen, cloud oplossingen, beheeroplossingen en security-uitdagingen. Hieronder leest u succesvole klantverhalen waarbij onze klanten aan het woord komen:

VB-Airsuspension

VB-Airsuspension vernieuwt IT-infrastructuur

Door de enorme groei die VB-Airsuspension de afgelopen 5 jaar heeft doorgemaakt ontstond vanuit de interne IT-afdeling de vraag naar een toekomstbestendige IT-infrastructuur. Harbers ICT ondersteunt bij het ontwerp, implementatie, configuratie en beheer van de vernieuwde IT-infrastructuur met nieuwe o.a. een krachtige nieuwe HPE Nimble Storage.

Link: 1000

Retail Bouw Nederland

Harbers ICT biedt meerwaarde op visie en ICT beveiliging

Retail Bouw Nederland kiest voor Harbers ICT voor meerwaarde op visie en ICT beveiliging. Met Microsoft 365 en cloud e-mail wordt er tevreden en flexibel gewerkt in de cloud. Met Microsoft Intune worden apparaten beheerd en up-dates centraal uitgerold. Jaarlijks wordt er gekeken naar nieuwe ontwikkelingen. 

Link: 955

Praktijk voor Fysiotherapie Visser

Professioneel ingerichte en veiligere omgeving

Vernieuwde systemen en professionele netwerkbescherming is ingericht voor Praktijk voor fysiotherapie Visser. Up-to-date Windows 10 systemen zijn beveiligd met antivirus. Een compacte en krachtige Check Point Firewall is toegevoegd voor optimale bescherming tegen bekende en onbekende aanvallen.

Link: 813

Uw succesverhaal hier?

Wordt u ons nieuwe succesverhaal?

Of u nou op zoek bent naar een moderne en veilige werkplek in de cloud of managed hosting services? Onze ervaren IT engineers bieden ondersteuning bij het ontwerp, de inrichting, implementatie en beheer. Wij ondersteunen uw gebruikers met onze eigen pro-actieve technische servicedesk. Staat u voor een technische uitdaging? Deel uw vraag met ons via info@harbersict.nl en wie weet staat uw online succes binnenkort hier.

Link: 623

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op