Succesvolle klantverhalen

Succesvolle klantverhalen

Nieuwsgierig naar hoe wij organisaties ondersteunen met onze ICT-diensten en services? Lees onder andere over strategische uitdagingen, cloudoplossingen, beheeroplossingen en security-uitdagingen. Hieronder leest u enkele klantverhalen:

Bosveld

Bosveld kiest Harbers ICT als IT-partner

De ICT omgeving is volledig opnieuw opgebouwd en wordt aangeboden op servers en software van de laatste versies, dit verhoogt de betrouwbaarheid, veiligheid en stabiliteit. Voor de medewerkers van Bosveld komt alles nu samen in één werkplek die altijd en overal veilig via de cloud te benaderen is. 

Link: 1107

VB-Airsuspension

VB-Airsuspension vernieuwt IT-infrastructuur

Door de enorme groei die VB-Airsuspension de afgelopen 5 jaar heeft doorgemaakt ontstond vanuit de interne IT-afdeling de vraag naar een toekomstbestendige IT-infrastructuur. Harbers ICT ondersteunt bij het ontwerp, implementatie, configuratie en beheer van de vernieuwde IT-infrastructuur met nieuwe o.a. een krachtige nieuwe HPE Nimble Storage.

Link: 1000

Sa-Net Woonzorg

Moderne cloudwerkplek voor Sa-Net Woonzorg

Veilig, eenvoudiger en flexibel mobiel samenwerken dat was de wens van Sa-Net Woonzorg voor de diverse locaties. De cloudoplossing van Microsoft bood de uitkomst om veilig en locatie onafhankelijk te werken. Geavanceerde bestandsdeling via SharePoint en OneDrive bied meer snellere communicatie en betere samenwerking tussen teams.

Link: 1010

Wopereis Groep

Meer performance en betere security

Volledige inventarisatie van de IT omgeving. Netwerksegmentering als een veilige basis en professionele bescherming door de moderne firewalls op de verschillende locaties van Wopereis Groep. Apparaten centraal beheren met Microsoft Intune.

Link: 975

Retail Bouw Nederland

Harbers ICT biedt meerwaarde op visie en ICT beveiliging

Retail Bouw Nederland kiest voor Harbers ICT voor meerwaarde op visie en ICT beveiliging. Met Microsoft 365 en cloud e-mail wordt er tevreden en flexibel gewerkt in de cloud. Met Microsoft Intune worden apparaten beheerd en up-dates centraal uitgerold. Jaarlijks wordt er gekeken naar nieuwe ontwikkelingen. 

Link: 955

Praktijk voor Fysiotherapie Visser

Professioneel ingerichte en veiligere omgeving

Vernieuwde systemen en professionele netwerkbescherming is ingericht voor Praktijk voor fysiotherapie Visser. Up-to-date Windows 10 systemen zijn beveiligd met antivirus. Een compacte en krachtige Check Point Firewall is toegevoegd voor optimale bescherming tegen bekende en onbekende aanvallen.

Link: 813

Uw succesverhaal hier?

Wordt u ons nieuwe succesverhaal?

Bent u op zoek naar passende ICT oplossing voor uw bedrijf? Onze ervaren IT engineers adviseren u graag. Neem dan ontact op via info@harbersict.nl en wie weet staat uw online succes binnenkort hier.

Link: 623

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op