Bosveld kiest Harbers ICT als IT-partner

Over Bosveld

Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders is al meer dan 40 jaar actief en gevestigd in Amersfoort. Het team van ruim 100 specialisten zet zich op een persoonlijke wijze in als incassobureau en deurwaarderspartner. Bosveld denkt strategisch mee met haar klanten om het incassoproces zo efficiënt mogelijk in te richten. Bosveld is gecertificeerd als Great Place to Work. Er heerst een cultuur van vertrouwen, prestatie en plezier. Als medewerkers enthousiast zijn worden klanten dat ook. Deze cultuur wordt versterkt door Plezier en Prestatie (PeP) op nummer 1 te zetten binnen de organisatie. Medewerkers staan centraal binnen Bosveld en dit zochten ze ook in hun IT-partner.

Culture match

Patrick: “Het is belangrijk dat opdrachtgevers, partners en leveranciers ook passen bij onze bedrijfscultuur. Na een selectieronde tussen vier It-partijen en een benchmark tussen twee IT-partijen is er gekozen voor Harbers ICT. De meegaandheid en doorzettingskracht van Emiel Harbers was hierin doorslaggevend. Harbers ICT laat duidelijk zien wat ze als partner voor ons kunnen betekenen. De engineers zetten nieuwe technieken in waardoor we een toekomstbestendige omgeving kunnen realiseren. Er wordt meegedacht en de communicatie is transparant en eerlijk. De engineers gaan vaak nog een stap verder want er wordt ongevraagd advies uitgebracht voor oplossingen waar wij zelf nog niet aan gedacht hebben. Dit is wat ik zocht in een IT-partner en is voor ons een waardevolle aanvulling. Harbers ICT is flexibel en kan snel schakelen, dit is voor Bosveld erg belangrijk!"

Toekomstbestendig

De wens was om de IT-omgeving aan te bieden op de latest & greatest (de laatste & beste) van hard- en software versies. De ICT omgeving is volledig opnieuw opgebouwd en wordt aangeboden op servers en software van de laatste versies, dit verhoogt de betrouwbaarheid, veiligheid en stabiliteit. Voor de medewerkers van Bosveld komt alles nu samen in één werkplek die altijd en overal veilig via de cloud te benaderen is. 

Patrick: "De IT-omgeving is nu toekomstbestendig, daar hoeven we de komende 5 jaar niet meer naar om te kijken. Bosveld is ISO27001 gecertificeerd, samen met Harbers ICT gaan we aan de slag om informatiebeveiliging en security naar een hoger niveau te tillen". 

Emiel Harbers, CTO van Harbers ICT is blij met het partnership: “Bosveld en Harbers ICT sluiten qua bedrijfscultuur goed op elkaar aan. Door de korte communicatielijnen komen we samen sneller tot een oplossing. Ik ben blij met de samenwerking, het is een mooie stap voorruit!"

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op