Harbers ICT Lichtenvoorde

Harbers ICT Lichtenvoorde

Al 25 jaar de partner voor ICT

Harbers ICT is in 1999 opgericht door Emiel Harbers, vanuit zijn passie voor techniek. Nu, 25 jaar later wordt deze passie gedeeld met ons enthousiaste en gedreven team van IT-specialisten.
In de basis bestaat ons team uit allround engineers, iedere medewerker heeft zo zijn eigen specialisatie. Onze medewerkers komen ook écht aan het woord, wij stimuleren ontwikkeling door het volgen van trainingen of cursussen. Wij luisteren naar de wensen en behoeftes van onze medewerkers waardoor kennis en vaardigheden verbeterd worden!

Vanuit Lichtenvoorde, de Achterhoek, zijn wij de strategische en betrouwbare ICT partner voor organisaties die willen groeien. Door strategisch mee te denken zorgen wij dat u altijd klaar bent voor de volgende stap en dat de ICT-omgeving schaalbaar meegroeit zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid en veiligheid. Als ICT partner leveren wij beheer, onderhoud en support op onze automatiseringswerkzaamheden en hostingactiviteiten. Voor diverse softwareleveranciers voeren wij al jaren installaties en updates uit voor de grootzakelijke sector in Nederland en België. Ook behaalt u samen met onze DevOps meer rendement uit de ontwikkelcapaciteit. Met Harbers ICT als ICT partner bent u 24x7 online. 

Wij doen graag mooie technische dingen en verzorgen de achterliggende techniek. Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via info@harbersict.nl 

Ons Team

Michel Meuwszen
Marketing en sales
Emiel Harbers
Chief Technology Officer
Pleun Willemsen
Engineer Developer
Fedde Giesen
Engineer Privacy
Bas Sonderen
Engineer Operations
Marin Buijs
Engineer Support & Beheer
Berry Lakerink
Engineer Datacenter
Max Arendsen
Engineer Developer
Jurgen Vrieze
Security Engineer
Chantal Harbers
Administratie en verkoop
Chiel ten Haaken
Engineer Operations
Martijn Harbers
Engineer Developer
Youri
Engineer Support & Beheer
Harold Buter
Engineer Operations
Mischa Meekes
Engineer Datacenter
Thomas Hofman
Engineer Datacenter
Wilma de Winkel
HR, administratie en verkoop
Jeroen Jassies
Project Manager
Robert Navis
Engineer Operations
Jeroen ten Thije
Project Manager
Harm
Support Medewerker
Jelle
Engineer Support & Beheer

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op