Harbers ICT Lichtenvoorde

Harbers ICT Lichtenvoorde

Al meer dan 20 jaar strategische ICT partner

Harbers ICT is in 1999 opgericht door Emiel Harbers, vanuit zijn passie voor techniek. Nu, 20 jaar later wordt deze passie gedeeld met ons enthousiaste en gedreven team van IT-specialisten.
In de basis bestaat ons team uit all-round engineers, iedere medewerker heeft zo zijn eigen specialisatie. Onze medewerkers komen ook écht aan het woord, wij stimuleren ontwikkeling door het volgen van trainingen of curssusen. Wij luisteren naar de wensen en behoeftes van onze medewerkers waardoor kennis en vaardigheden verbeterd worden!

Vanuit Lichtenvoorde, de Achterhoek zijn wij de strategische en betrouwbare ICT partner er voor organisaties die willen groeien. Door strategisch mee te denken zorgen wij dat u altijd klaar bent voor de volgende stap en dat de ICT-omgeving schaalbaar meegroeit zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid en veiligheid. Als ICT partner leveren wij beheer, onderhoud en support op onze automatiseringswerkzaamheden en hostingactiviteiten. Voor diverse softwareleveranciers voeren wij al jaren installaties en updates uit voor de grootzakelijke sector in Nederland en België. Ook behaalt u samen met onze DevOps meer rendement uit de ontwikkelcapaciteit. Met Harbers ICT als ICT partner bent u 24x7 online! Wij geven de persoonlijke aandacht, adviezen en technische support die nodig is met onze eigen 24x7 bereikbare professionele servicedesk. Onze organisatie is ISO 27001:2017 gecertificeerd.

Wij doen graag mooie technische dingen en verzorgen de achterliggende techniek! Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Maak kennis met ons team

MichelM
Marketing & Sales
Fedde
Engineer Privacy
Emiel3
Chief Technology Officer
Pleun
Engineer Developer
Erik
Engineer Privacy Officer
Robert
Engineer Operations
Bas
Engineer Operations
MIchel
Engineer Operations
Chantal
Administratie en verkoop
Harold1
Engineer Operations
Thomas
Engineer Datacenter
Berry
Engineer Datacenter
Mischa
Engineer Datacenter
Ellis
Online Marketeer
Max
Engineer Developer
Chiel
Engineer Operations
Wilma
Administratie en verkoop
Remi
Stagiaire
Remco
Stagiaire

Stage- of afstuderen bij Harbers ICT?

Stage in ICT? Ontdek onze carrièrekansen op de Talententuin Achterhoek 2019

Zoek jij een MBO of HBO ICT stage en deel jij net als onze engineers een passie voor techniek? Kom dan stage lopen bij de #1 Tech Partner van de Achterhoek!

Bij Harbers ICT krijg jij de kans te werken aan jouw (technische) skills. Wil jij jouw DevOps vaardigheden verbeteren of meer kennis op doen van cloud oplossingen? Samen met jou realiseren wij een innovatieve en uitdagende opdracht, aansluiten bij jouw interesses.

Ontmoet onze engineers op 29 november 2019 op de Talententuin Achterhoek.
Het grootste carriere evenement van de Achterhoek voor MBO- HBO en startersfuncties vindt plaats van 12:00 tot 16:00 in de SSP-HAL aan de DRU-Laan 2 in Ulft.

Meer weten over onze bedrijfsactiviteiten en vacatures voor stage- en afstuderen? Bekijk het hier op Achterhoek werkt.

Erkend leerbedrijf: Harbers ICT is een erkend leerbedrijf, wij leiden vakmensen op!

 

ICT Stage

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op