Harbers ICT Lichtenvoorde

Harbers ICT Lichtenvoorde

Al meer dan 20 jaar strategische ICT partner

Harbers ICT is in 1999 opgericht door Emiel Harbers, vanuit zijn passie voor techniek. Nu, 20 jaar later wordt deze passie gedeeld met ons enthousiaste en gedreven team van IT-specialisten.
In de basis bestaat ons team uit all-round engineers, iedere medewerker heeft zo zijn eigen specialisatie. Onze medewerkers komen ook écht aan het woord, wij stimuleren ontwikkeling door het volgen van trainingen of curssusen. Wij luisteren naar de wensen en behoeftes van onze medewerkers waardoor kennis en vaardigheden verbeterd worden!

Vanuit Lichtenvoorde, de Achterhoek zijn wij de strategische en betrouwbare ICT partner er voor organisaties die willen groeien. Door strategisch mee te denken zorgen wij dat u altijd klaar bent voor de volgende stap en dat de ICT-omgeving schaalbaar meegroeit zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid en veiligheid. Als ICT partner leveren wij beheer, onderhoud en support op onze automatiseringswerkzaamheden en hostingactiviteiten. Voor diverse softwareleveranciers voeren wij al jaren installaties en updates uit voor de grootzakelijke sector in Nederland en België. Ook behaalt u samen met onze DevOps meer rendement uit de ontwikkelcapaciteit. Met Harbers ICT als ICT partner bent u 24x7 online! Wij geven de persoonlijke aandacht, adviezen en technische support die nodig is met onze eigen 24x7 bereikbare professionele servicedesk. Onze organisatie is ISO 27001:2017 gecertificeerd.

Wij doen graag mooie technische dingen en verzorgen de achterliggende techniek! Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via info@harbersict.nl 

Maak kennis met ons team

Michel Meuwszen
Marketing en sales
Fedde Giesen
Engineer Privacy
Emiel Harbers
Chief Technology Officer
Pleun Willemsen
Engineer Developer
Erik klein Langenhorst
Engineer Privacy Officer
Jeroen Jassies
Project Manager
Bas Sonderen
Engineer Operations
Jorn
Stagiair
Michel de Boer
Engineer Operations
Chantal Harbers
Administratie en verkoop
Harold Buter
Engineer Operations
Ellis Rietberg
Marketing Medewerker
Chiel ten Haaken
Engineer Operations
Remo
Stagiair
Max Arendsen
Engineer Developer
Martijn Harbers
Engineer Developer
Mischa Meekes
Engineer Datacenter
Thomas Hofman
Engineer Datacenter
Berry Lakerink
Engineer Datacenter
Wilma de Winkel
HR, administratie en verkoop
Robert Navis
Engineer Operations
Justin van Son
Technische servicedesk
Pim van Berkel
Stagiair
Jelle Boers
Stagiair

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op