Professionele ICT ondersteuning

Professionele ICT ondersteuning

Ondersteuning van IT-specialisten met een hoog kennisniveau

Wij bieden u de beste IT ondersteuning en ICT advies bij (tijdelijke) ICT-projecten, migraties of upgrades. Onze engineers komen bij u op locatie en geven de beste technnische adviezen en denken met u mee! Heeft uw IT afdeling tijdelijk extra ondersteuning nodig? Of wilt u de continuïteit van de IT-omgeving blijven garanderen tijdens onderbezetting in drukke (vakantie)periodes? Wij bieden u de ondersteuning die u nodig heeft! 

ICT Advies en begeleiding

ICT advies en begeleiding bij technische vraagstukken

Ontvang ICT advies bij technische vraagstukken, inrichting van schaalbare services, beveiligingsoplossingen, platformen en infrastructuren op uw servers. 

Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van de beste ICT adviezen en
begeleiding bij uiteenlopende IT-vraagstukken. 

Hardware en software advies

Het beste ICT advies, levering en installatie van hard- en software

Met ons als partner voorzien wij uw organisatie of eigen IT'ers direct van gespecialiseerde informatie of advies op het gebied van hardware en software. Met altijd up-to-date advies over de producten en de aanschaf van nieuwe hardware zoals servers, laptops, printers, systemen, netwerkopslag/apparatuur en WiFi. Samen zorgen we ervoor dat uw hardware en software voldoende aansluit bij uw bedrijfsbehoeftes. Hierin houden wij rekening met de functionaliteit, prijs en kwaliteit. Ook kunnen wij de hardware en software leveren en installeren. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op!

ICT Inventarisatie

Betrouwbaar advies over uw bedrijfsnetwerk met de ICT-Site Check

Met een ICT inventarisatie kunt u beoordelen of uw huidige ICT omgeving nog voldoende aansluit op de bedrijfsprocessen van uw organisatie. Ondersteunt uw huidige IT omgeving het nieuwe werken of de groei van uw organisatie? Hoe is de back-up geregeld bij een servercrash of per ongeluk verwijderen van bestanden? 

U ontvangt een rapport met onze bevindingen en advies voor het verbeteren van de omgeving. Wilt u verder met gaan met dit advies? Dan gaan we samen aan de slag met het professionaliseren van uw bedrijfsnetwerk.

Link: 751

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op