Managed cloud

Managed cloud

Public, private of hybride cloudoplossingen

Betrouwbare cloudoplossing nodig voor software-oplossing, webservices of online diensten? Met managed private cloud draait uw software of online dienst op ons platform in een van onze twee klasse A-datacenters in Nederland. Onze IT-professionals beheren en monitoren de servers en gaan samen met u voor de beste online resultaten. Afhankelijk van uw systeemeisen of wensen van uw klanten bepalen we de beste oplossing. Heeft u bedrijfskritische applicaties? Dan behalen we hoge beschikbaarheid en uptime via high availability hosting

Onze IT-professionals leren uw product kennen en kunnen zo de beste ondersteuning bieden bij installaties, configuratie van de software, on-site of in de cloud. Wij denken met u mee en ondersteunen u met technische adviezen. Harbers ICT is ISO/IEC 27001 gecertificeerd: wij werken volgens informatiebeveiliging op het hoogste niveau en volgens goede beveiligings- en privacyprocedures.

Meer informatie? Wij gaan graag met u in gesprek, bel vrijblijvend naar +31 (0)544 - 20 00 01

Private cloud

Volledige controle over veiligheid, data en kwaliteit

Uw softwareoplossing of online dienst draait volledig op een eigen server en wordt via een site-to-site VPN of via het internet aangeboden in uw organisatie of aan uw klanten. De dienst wordt fysiek vanaf ons platform vanuit een Equinix datacenter in Nederland aangeboden.

  • Maatwerk: Volledig op maat op basis van uw systeemeisen
  • SLA: Service Level Agreement afgestemd op uw wensen.
  • Installaties: Indien gewenst voeren wij uw softwareinstallaties uit (acceptatie - productieomgeving)
  • Geografische redundancy: Uw online oplossing wordt beschikbaar gesteld via twee datacenters
  • Maximale performance: Hoge prestaties, bereikbaarheid en snelheid voor uw oplossing
  • Servicedesk: Technische ondersteuning bij 2e en 3de lijns support.

Hybride cloud

Het beste van twee werelden met private- en publiccloud

Met hybrid cloud wordt private cloud en public cloud gecombineerd. De clouds zijn verbonden en gegevens en toepassingen worden gedeeld, dit biedt uw organisatie meer flexibiliteit. Hiermee bieden we bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw online werkplekken te combineren met Microsoft 365/Sharepoint/Onedrive:

  • Hoge security: Bewaar gevoelige data in private cloud omgeving, uw eigen afgescheiden omgeving.
  • Schaalbaarheid: Met een hybride cloud oplossing kunt u zonder beperkingen op- of afschalen. Resources uitbreiden bij piekmomenten, zonder dat u hoeft te investeren in extra hardware
  • Controle: Stap gelijdelijk over naar de cloud en start met het aanbieden van een aantal applicaties in de cloud.
  • Legacy applicaties: Biedt legacy applicaties aan als Published App (deze functioneren alsof ze lokaal zijn geinstalleerd).

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op