Managed hosting services

Managed Private Cloud

Managed Private en Hybrid Cloud-oplossing

Wij beheren de infrastructuur, platform en servers waarop uw softwareoplossing draait. In de Cloud; fysiek in een van onze twee A-klasse datacenters in Nederland of on-site bij een organisatie. Door dat wij uw product leren kennen bieden de beste ondersteuning. Met High Performance Hosting presteert uw softwareoplossing optimaal, zelfs bij een groot aantal gebruikers. Samen bepalen we de beste oplossing!

Link: 864

High availability

Hoge beschikbaarheid en maximale Performance op uw webservices

Om een hoge beschikbaarheid op uw softwareoplossing, website of webshop te blijven leveren maken wij gebruik van verschillende technieken. Zoals Load Balacing, BGP Routing, hogere vormen van security (IPS), maatwerk monitoring en SQL Always On Cluster en herstel bij noodgevallen. Hoge beschikbaarheid is niet alleen afhankelijk van de webservers maar ook van allerlei overige infra-componenten.

Link: 779

Webserver Security

Maximale bescherming op uw webserver/web applicatie of software oplossing

Naast traditionele bescherming zoals antivirussoftware en firewall bieden wij extra bescherming op uw webserver. Met hogere security vormen zoals Web Application Firewall (WAF) is de server beter beschermt tegen SQL Injection, Cross-site scripting(XSS) en overige aanvallen uit de OWASP-Top 10 beveiligingsrisico’s. Behaal een zo hoog mogelijke uptime met maximale bescherming. 

Link: 843

Software Testen

Testen van verschillende fases van uw website, webshop of software

Behaal meer rendement uit uw ontwikkelcapaciteit en laat deelprocessen of het uitrollen van de test- en productie omgeving door onze IT-specialisten overnemen. Hierdoor kunnen uw ontwikkelaars zich focussen op het schrijven van nieuwe functionaliteiten in de software. Wij kunnen uw ontwikkelaars ondersteunen met code testen, performance testing of het testen verschillende componenten met unittesting.

Link: 822

Managed VPS Hosting

Betrouwbare VPS Hosting op basis van uw wensen en software eisen

Met Managed VPS hosting draait uw website, webshop of webapplicatie veilig in een van onze twee A-klasse datacenters in Nederland. Wij verzorgen het beheer en onderhoud van de server en systemen. Stel uw VPS samen op basis van uw software eisen en wensen. In de Cloud kunt u eenvoudig up- of down schalen, zo beschikt u altijd over de juiste capaciteit en resources (RAM, CPU’s, opslag) en betaald u alleen voor wat u gebruikt.

Link: 782

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op