Werken in de cloud

Microsoft 365

Altijd en overal werken met Microsoft 365

Met Microsoft 365 hebben uw medewerkers altijd en overal toegang tot vertrouwde Microsoft applicaties zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint vanaf elk apparaat en samenwerktools. Uw medewerkers kunnen via PC, laptop, mobiel of tablet, vanaf iedere locatie met de nieuwste functies van Microsoft 365 werken. Versterk de samenwerking door chatten en bestanden delen via teams.

Link: 901

Citrix Cloud omgeving

Citrix cloud werkplek met E-mail

Via een eigen desktopomgeving krijgen medewerkers altijd en overal toegang tot bestanden, Office-applicaties, bedrijfsspecifieke applicaties en e-mail. Via een veilige VPN-verbinding kunnen medewerkers vanaf iedere locatie verbinden. Met Citrix staat uw data in onze managed private cloud in een van onze twee klasse A-datacenters in Nederland. Zo behoudt u de volledige controle over uw eigen data.

Link: 770

Microsoft 365 backup

Behoud controle over uw Microsoft 365 data

Uw data staat opgeslagen in de Microsoft cloud, maar waar is dit precies? Met de Harbers ICT Microsoft 365 back-up behoudt u de volledige controle over uw eigen data. Wij verzorgen een dagelijkse back-up van uw Microsoft 365 data veilig naar een van onze twee datacenters in Nederland. 

Link: 880

Microsoft Intune (MDM)

Beheer en bescherm mobiele apparaten

Met Mobile Device Management (MDM) van Microsoft Intune behoudt u de volledige controle over al uw apparaten, privé en zakelijk (tablet, mobiel, laptop). Met Intune kunnen uw medewerkers werken met privé toestellen maar voldoen dan wel aan de securityeisen van uw organisatie.

Link: 899

Azure AD

Centrale gebruikersbeheer in de cloud

Beheer gebruikers centraal in de cloud en biedt uw maatwerkapplicaties via ons citrixplatform aan maar ook populaire webapps en SaaS-Apps zoals Microsoft 365 aan via een workspace. Gebruikers merken niet waar de applicatie vandaan komt.

Link: 897

ISO27001 + NEN 7510

Wij gaan zorgvuldig om met uw data

Harbers ICT is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet aan hoge standaarden rondom beveiligings- en controlemaatregelen. Hiermee tonen wij aan dat uw data veilig wordt opgeslagen en niet zomaar op straat komt te liggen. Met de NEN 7510 certificering hebben wij speciale aandacht voor privacybescherming voor het verwerken van medische gegevens en patiëntendossiers in de zorgsector.

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op