Werken in de cloud

Microsoft 365

Altijd en overal werken met Microsoft 365

Met Microsoft 365 hebben uw medewerkers altijd en overal toegang tot vertrouwde Microsoft applicaties zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint vanaf elk apparaat en samenwerktools. Uw medewerkers kunnen via PC, laptop, mobiel of tablet, vanaf iedere locatie met de nieuwste functies van Microsoft 365 werken. Versterk de samenwerking door chatten en bestanden delen via teams.

Link: 901

Microsoft 365 backup

Behoud controle over uw Microsoft 365 data

Uw data staat opgeslagen in de Microsoft cloud, maar waar is dit precies? Met de Harbers ICT Microsoft 365 back-up behoudt u de volledige controle over uw eigen data. Wij verzorgen een dagelijkse back-up van uw Microsoft 365 data veilig naar een van onze twee datacenters in Nederland. 

Link: 880

Microsoft Intune (MDM)

Beheer en bescherm mobiele apparaten

Met Mobile Device Management (MDM) van Microsoft Intune behoudt u de volledige controle over al uw apparaten, privé en zakelijk (tablet, mobiel, laptop). Met Intune kunnen uw medewerkers werken met privé toestellen maar voldoen dan wel aan de securityeisen van uw organisatie.

Link: 899

Azure AD

Centrale gebruikersbeheer in de cloud

Beheer gebruikers centraal in de cloud en biedt uw maatwerkapplicaties via ons citrixplatform aan maar ook populaire webapps en SaaS-Apps zoals Microsoft 365 aan via een workspace. Gebruikers merken niet waar de applicatie vandaan komt.

Link: 897

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op