ICT Oplossingen

Professionele ICT ondersteuning

Ondersteuning en advies bij ICT projecten en aanschaf van hardware

Onze IT-specialisten helpen bij de keuze in de aanschaf van nieuwe hardware- en software. Wij bieden volledige of tijdelijke ondersteuning aan uw eigen IT'ers met een engineer op locatie en bieden ondersteuning bij projectmatige ICT projecten.

Link: 798

Beheerdiensten

Netwerk- en systeembeheer op uw bedrijfsnetwerk

Wij bieden een betrouwbaar, schaalbaar en betaalbaar bedrijfsnetwerk dat beheerd, onderhouden en proactief gemonitord wordt door onze IT-specialisten. Met beheer en support op uw bedrijfsnetwerk voor een vast bedrag per maand hoeft u zich geen zorgen meer te maken en weet u waar u aan toe bent!

Link: 769

Cloudwerkplek met e-mail

Alles wat uw medewerkers nodig hebben veilig in onze Cloud!

Biedt uw medewerkers flexibiliteit en verhoog de productiviteit met altijd en overal toegang tot applicaties en bestanden vanaf elk device. Uw gegevens staan veilig opgeslagen in een van onze twee datacenters in Nederland! Wij beheren, onderhouden en beveiligen uw Cloudwerkplekken. Met de beste telefonische support voor uw medewerkers!

Link: 770

Microsoft Intune

Beheer en bescherm mobiele apparaten centraal vanuit de cloud

Medewerkers werken vaker met (privé)smartphones, tablets, desktops of laptops. De kans op een datalek tijdens privégebruik is aanwezig. Behoud de controle en zekerheid en beheer alle mobiele apparaten binnen uw organisatie of richt specifiek op het beveiligen van App's. Samen bepalen we de beste oplossing voor uw organisatie! 

Link: 899

Cloudoplossingen

Altijd en overal bereikbaar in de Cloud

Met Cloudoplossingen heeft u overal en altijd toegang tot applicaties. Met bestandsopslag en delen in de Cloud kunt u kunt effectief en veilig samenwerken! Ontdek onze oplossingen.

Link: 781

PrivacyScan

Inventariseer uw risico's en bepaal de technische en juridische maatregelen

Ga zorgvuldig om met persoonsgegevens. Word AVG/GDPR compliant met onze risicoinventarisatie en krijg hulp bij het bepalen en implementeren van maatregelen. 

Link: 771

Contact opnemen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op