Platform as a Service (PaaS)

Voordelen ontwikkelen met PaaS

Platform as a Service biedt uw organisatie flexibiliteit en schaalbaarheid in een cloud-ontwikkelplatform. Speel snel en makkelijker in op wensen en behoeftes van uw organisatie. Met PaaS kunnen ontwikkelaars focussen op ontwikkelen en creëren van nieuwe features, software, webservices en applicaties.

  • Managed services: Met Platform as a Service zetten wij uw platform klaar zodat uw ontwikkelaars direct aan de slag kunnen met de ontwikkeling. U behoudt de controle over uw applicatie en data.
  • Nederlandse datacenters:  Platform as a Service in een private cloud omgeving in een van onze twee klasse A-datacenters in Nederland. U weet waar uw data staat en voldoe zo beter aan de AVG/GDPR.
  • Schaalbaar: Betaal alleen voor infrastructuur, resources en capacititeit die u gebruikt; geen nutteloze servers meer! 
  • Hybride IT-architectuur: Het PaaS platform kan gecombineerd worden met IaaS en on-premise omgeving. 
  • DevOps ondersteuning: Versnel de oplevering van uw product met onze DevOps.
  • PaaS security: PaaS kan een doelwit zijn voor cyberaanvallen die resources of accounts willen overnemen. Onze specialisten denken mee over de security en veiligheid.

Platform as a Service voor ontwikkelaars

Met Platform as a Service beheert u zelf de toepassingen en services die u ontwikkelt. Wij geven uw ontwikkelaars een platform ter beschikking, een complete omgeving voor ontwikkeling, testen, uitrollen en beheren van software, webapplicaties of nieuwe delen software.

PaaS biedt u ondersteuning tijdens elke fase in de ontwikkeling van applicatie, webtoepassing of online dienst: bij de ontwikkeling, testen, implementatie en uitvoeren van updates. Onze ervaren IT engineers beheren de onderliggende infrastructuur van uw toepassingen en middleware.

Migratie en publicatie in de OTAP-straat versnellen en wilt u aan de slag met container hosting? Wij kunnen container orchestration tool Kubernetes en Docker voor u inrichten en klaar zetten, zodat uw ontwikkelaars direct aan de slag kunnen.

Managed Kubernetes Docker Platform

Gecertificeerd PaaS

Harbers ICT gaat zorgvuldig om met kwaliteitsbewaking en databeveiliging van onze klanten. Onze datacenters in Nederland zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

  • ISO 27001 zijn standaarden voor processen en implementatie van beveiligings- en controlemaatregelen. Hiermee tonen wij aan dat uw data veilig wordt opgeslagen en niet zomaar op straat komt te liggen.
  • NEN 7510 is een aanvulling op ISO 27001 met speciale aandacht voor privacybescherming voor het verwerken van medische gegevens en patiënten dossiers in de zorgsector.
Afbeelding: Kiwa ISO27001 NEN7510

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op