Managed Infrastructure as a Service (IaaS)

Managed Infrastructure as a Service

Hoge beschikbaarheid, flexibiliteit en schaalbaar

Met Managed Infrastructure as a Service (IaaS) kunt u uw online dienst, toepassing, applicaties of webservices veilig aanbieden vanuit de Harbers ICT private cloud, vanuit een of twee van onze klasse A-datacenters in Nederland. Ontwikkel, test, installeer en neem applicaties in productie op onze infrastructuur. Met IaaS maakt u gebruik van onze hardware, netwerk, beveiliging en infrastructurele voorzieningen (server, storage, runtime, middleware) en verzorgen wij het beheer en onderhoud (updates, patches). Zodat u volledig kunt focussen op de ontwikkeling van uw applicatie en data. Indien gewenst voeren wij ook software installaties uit en leren wij uw oplossing kennen.

Wij helpen u bij de architectuur en denken strategisch mee om uw oplossing zo betrouwbaar mogelijk aan te bieden. Met IaaS kunt u opschalen om tegemoet te komen in de pieken in de vraag naar uw toepassing (tijdens hoogseizoen of vakantieperiodes). Neemt de activiteit af dan kunt u capaciteit verlagen. Afhankelijk van uw toepassing kunnen workloads gekoppeld worden aan public cloud oplossingen in Microsoft Azure, AWS of Google cloud.

Onze specialisten gaan samen met u voor maximale performance en bereikbaarheid van uw oplossing. Met managed Infrastructure as a Service hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u zich weer volledig focussen op de ontwikkeling van uw software oplossing, webapplicatie of online dienst. Harbers ICT heeft al meer dan 20 jaar ervaring als hostingspecialist en denkt met u mee over functionaliteiten en het optimaal aanbieden van uw dienst via de cloud. Wij gaan samen met u voor maximale performance en bereikbaarheid. Meer weten over Managed Infrastructure as a Service (IaaS)? Wij gaan graag met u in gesprek. Bel ons op +31 (0)544 - 20 00 01.

Voordelen Infrastructure as a Service (IaaS)

Met Infrastructure as a Service (IaaS) verzorgt Harbers ICT niet alleen de infrastructurele (netwerk, opslag, configuratie, koppelingen) maar ook operationele taken (patches, up-dates, onderhoud). Wij denken met u mee en controleren of de hostingomgeving nog voldoende aansluit bij uw wensen en doelen. Zo kunnen uw ontwikkelaars weer focussen op de ontwikkeling van uw software, toepassing of online dienst.

  • Managed services: Met Infrastructure as a Service zij wij verantwoordelijk voor het beheren van de virtualisatielaag, servers, opslag en netwerkinfrastructuur. U behoudt zelf de controle over de IT omgeving zoals het besturingssysteem, middleware tot de applicaties en data.
  • Nederlandse datacenters: Infrastructure as a Service wordt aangeboden als private-cloudomgeving in een of twee van onze klasse A-datacenters in Nederland. U weet waar uw data staat en voldoet optimaal aan de AVG/GDPR.
  • Hybride IT-architectuur: Combinatie van traditionele IT, private- en public cloud modellen en IT resources.
  • Middleware: Specialistische kennis over functionaliteiten van software op de servers en wat er nodig is tussen infrastructuur en de applicatielaag.
  • IaaS security: IaaS kan een doelwit zijn voor cyberaanvallen die IaaS resources of accounts willen overnemen. Onze specialisten adviseren u over de bescherming tegen DDoS, botnets en het beschermen van opslagresources en databases tegen datalekken.

Gecertificeerde IaaS

Harbers ICT gaat zorgvuldig om met kwaliteitsbewaking en databeveiliging van onze klanten. Onze datacenters in Nederland zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

  • ISO 27001 zijn standaarden voor processen en implementatie van beveiligings- en controlemaatregelen. Hiermee tonen wij aan dat uw data veilig wordt opgeslagen en niet zomaar op straat komt te liggen.
  • NEN 7510 is een aanvulling op ISO 27001 met speciale aandacht voor privacybescherming voor het verwerken van medische gegevens en patiëntendossiers in de zorgsector.
Afbeelding: Kiwa ISO27001 NEN7510

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op