Geplaatst op: 25-6-2018

Onderbezetting tijdens vakanties?

Onderbezetting tijdens vakanties?


De zomer komt eraan en daarmee breekt een periode met lagere bezetting van de ICT afdeling aan bij veel organisaties, dankzij vakanties van medewerkers.
Het werk gaat door en de IT-omgeving moet beschikbaar blijven, ondanks de lagere bezetting. Hoe kunt u dat als organisatie oplossen? 

Harbers ICT helpt!


Harbers ICT biedt ondersteuning aan uw eigen ICT personeel en helpt met de bezetting in de zomervakantie. U huurt tijdelijk de extra ondersteuning die nodig is om de continuïteit van uw IT-omgeving te kunnen garanderen.

Ondersteuning op maat
Onze IT-specialisten hebben ervaring met eenvoudige en complexe IT-omgevingen. Met behulp van onze ICT sitecheck inventariseren we uw netwerk zodat we de beste ondersteuning kunnen bieden. Wij zorgen dat een of meerdere IT-specialisten beschikken over de juiste kennis en ervaring om u van dienst te zijn bij storingen, vragen of problemen van gebruikers, onderhoud of tijdens projectmatige activiteiten. 
 
Onze specialisten staan voor u klaar tijdens onderbezetting in vakantie periodes, afwezigheid, drukke periodes of bij IT-projecten en zijn u van dienst bij verschillende ICT-vraagstukken.

Heeft u behoefte aan tijdelijke extra ICT ondersteuning of wilt u meer informatie? 
Bel ons dan geheel vrijblijvend op +31 (0)544 - 20 00 01 of neem contact op via het contactformulier