Microsoft stopt ondersteuning Windows 7
Geplaatst op: 12-12-2019
Stap over van Windows 7 naar Windows 10

Ook in 2020 profiteren van de beste prestaties en functies?

Op 14 januari 2020 stopt Microsoft met de productondersteuning voor het besturingssysteem Windows 7 en Windows 8.1. Uw Windows 7 of Windows 8.1 ontvangt dan geen beveiligingsupdates meer, uw systeem en gegevens zijn niet meer beschermd. Ook in 2020 optimaal profiteren van de beste presentaties, nieuwste functies en bescherming van uw Windows PC? Dan adviseren wij om Windows 10 te gebruiken op een nieuwe PC. De laptops van nu zijn krachtiger en innovatiever en worden alsmaar beter, hiermee haalt het beste uit Windows 10. Nieuwe pc's met Windows 10 bieden digitaal handschrift, gezichtsherkenning, gaming en nog veel meer. Windows 10 Pro is gemaakt voor organisaties en biedt eenvoudig en flexibel beheer. Hiermee kunnen identiteiten en apparaten beheerd en beschermd worden voor meer producitviteit en optimale bescherming. Alle redenen om nog voor 14 janauari 2020 over te stappen.

Gebruikt u Windows OS? Dit kunt u doen:
 

1. Welke Windows versie draait uw?

Controleer hier welke versie van Windows op uw systeem draait. Gebruikt u Windows 7 of Windows 8.1? Controleer dan hier of de hardware van uw computer geschikt is voor Windows 10.

2. Windows 10 op een nieuwe PC

Wij adviseren het gebruik van Windows 10 op een nieuwe pc om te profiteren van de nieuwste functies en beste prestaties. Wij adviseren u graag in de aanschaf van een nieuw systeem dat voldoet aan de systeemeisen van Windows 10 en de softwarepakketten waar u mee werkt. 

3. Recentelijk nog een nieuwe PC aangeschaft?

Heeft u het afgelopen jaar nog een nieuwe pc of laptop aangeschaft dan zou deze kunnen voldoen aan de systeemeisen van Windows 10. Dan kunt u uw systeem upgraden naar de nieuwere versie van Windows 10. Het aanschaffen van een nieuwe Windows 10 licentie bedraagt rond de € 259,00.

  • Upgrade naar Windows 10
    Wanneer uw werkt met een recentelijk nieuwe PC en deze Windows 10 kan draaien dan kunt u uw systeem upgraden.

    Schaf hier een Windows 10 productcode aan. Download Windows 10 uitvoerbestand hier en doorloop setup. Tijdens de installatieprocedure wordt gevraagd om de aangeschafte licentiecode.
  • Upgraden: Maak eerst een Back-up
    Voordat u Windows 7 gaat upgraden adviseren wij om eerste een back-up (naar USB, cloud, externe harde schijf) te maken van al uw bestanden.

Stap over naar Windows 10

Gebruikt uw organisatie nog PC's of laptops die draaien met een verouderde versie Windows 7 of Windows 8.1? Bent u op zoek naar een nieuwe laptop of PC die het beste past bij uw gebruik? Wij adviseren u graag in de aanschaf van een nieuw systeem dat voldoet aan de systeemeisen van Windows 10 en de softwarepakketten waar uw medewerkers mee werken. Zo past een nieuwe laptop altijd bij de gebruikssituatie en profiteert u ook in het nieuwe jaar van de beste functies en prestaties. Neem geheel vrijblijvend contact op via E-mail of bel voor meer informatie. 

Ondersteuning nodig?

Vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen