Denkt u aan uw Microsoft 365 backup?
Geplaatst op: 18-5-2020

Denkt u aan uw Microsoft 365 backup?

Heeft u controle over uw Microsoft 365 data? Microsoft neemt u een groot deel van de verantwoordelijkheden uit handen maar de verantwoordelijkheid van uw Microsoft 365-data ligt bij uw eigen organisatie. Behoud controle over uw data met onze dagelijkse Veeam Backup met de Microsoft 365 Backup.

Met Microsoft 365 kunnen uw medewerkers op een moderne manier altijd en overal samenwerken vanaf ieder apparaat. Veel organisatie stappen over naar de cloud en profiteren van meer flexibiliteit en productiviteit. Met altijd de nieuwste functies, beveiligingsupdates en recentste versie van de populaire applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en samenwerktools SharePoint sites, OneDrive For Business en Microsoft Teams. 

Microsoft 365 is een Software as a Service (SaaS) oplossing, u neemt clouddiensten af via het internet. Microsoft levert krachtige services en focust op het beheren van de infrastructuur en beschikbaarheid (up-time) voor gebruikers. Wat vaak vergeten wordt is dat organisaties zelf verantwoordelijk zijn voor het behouden van de controle en backup van bedrijfsgevoelige data in de Microsoft cloud. Wij kunnen u hierbij helpen. Ontdek meer over onze Microsoft 365 Backup.

Dagelijkse Microsoft 365 backup

Microsoft 365 komt met beperkte backupmogelijkheid, bij het al dan niet per ongeluk verwijderen van data, bijvoorbeeld bij uitdiensttreding van een medewerker. De E-mails maar voor een beperkt aantal dagen bewaard, daarna wordt het verwijderd. Met onze dagelijkse Veeam backup voor Microsoft 365 verkleint u het risico op dataverlies. Zo behoudt u de volledige controle en toegang tot uw Microsoft 365 data, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams.

Met een backup van uw Microsoft 365 bedrijfsdata bent u beter beschermd tegen interne beveiligingsrisico’s zoals het per ongeluk verwijderen van E-mails of mailboxen of het onbedoeld verwijderen of overschrijven van bestanden in OneDrive. Het beschermt ook tegen externe beveiligingsrisico’s zoals encryptie van bestanden door ransomware, hacken, malware of virussen waardoor bestanden onbruikbaar kunnen worden.

Met onze Veeam backup brengt u bestanden terug naar een tijdstip van voor het incident en bepaalt u samen met ons een passende retentietijd.

Voordelen Microsoft 365 Backup:

  • Bescherm uw Microsoft 365 data: Verklein het risico op dataverlies door per ongeluk verwijderen, security bedreigingen en retention policy gaps.
  • Herstel bestanden: Herstel bestanden met flexibele herstelopties vanuit de Veeam backup. Herstel volledige folders, bestanden, individuele E-mails, inboxen, notities, taken en sites.
  • Compliancy: Voldoe beter aan voorwaarden rondom de AVG/GDPR en ga zorgvuldig om met beschikbaarheid en locatie van uw data.

Vraag nu onze Veeam Microsoft 365 backup aan

Neem vandaag nog controle over uw Microsoft 365 bedrijfsdata. Onze engineers kunnen u helpen bij het maken van de volledige cloud backup. Uw data wordt vanuit de Microsoft cloud veilig geback-upt naar een van onze twee klasse A-datacenters in Nederland. Bepaal samen met ons de retentie-tijd. Is er per ongeluk een E-mail of bestand verwijderd? Dan kunnen wij dit voor u herstellen. Neem vrijblijvend contact op via info@harbersict.nl

microsoft 365 backup cloud

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op