Geplaatst op: 17-2-2015

Harbers ICT levert WiFi-Oplossing aan vernieuwd den Diek


Lichtenvoorde - In februari 2015 is het nieuwe Den Diek in Lichtenvoorde geopend. Een nieuw centrum waar cultuur, ontwikkeling en ontspanning samenkomen. Het is een centrum gebouwd vóór en door burgers.

Michel Meuwszen, hoofd van de marketingafdeling vertelt: "In augustus 2014 werd Harbers ICT door de initiatiefneemsters Marloes Nijenhuis en Jolien Weevers benaderd of we een offerte konden opstellen voor het leveren van een WiFi-oplossing voor het vernieuwde Den Diek. Wij waren zo enthousiast over dit idee dat we besloten de installatie kostenloos uit te voeren".

De installatie
Onlangs was het dan zo ver: de installatie kon worden uitgevoerd. Weevers is enthousiast: "De mensen van Harbers ICT hebben ons uitstekend geholpen, de installatie was zo gepiept!" Het is vanaf nu dus mogelijk om gratis gebruik te maken van een supersnelle WiFi-verbinding binnen Den Diek - U bent er 24x7 Online!

Facebook
Wie meer wil weten over de verbouwing van Den Diek kan terecht op www.facebook.com/sccdendiek. Naast informatie staan er ook foto’s van de verbouwing op.