Even voorstellen: Jelle
Geplaatst op: 18-9-2020

Even voorstellen: Jelle Boers

Deze maand is Jelle bij ons begonnen en wij stellen hem graag aan u voor: Jelle is 3e jaars HBO-ICT student aan de Hogeschool van Arnhem Nijmegen. Vanuit de locatie in Arnhem volgt hij de opleiding Infrastructuur en Security Management (ISM). ISM is een brede opleiding en gericht op computer(netwerken), management en security. Jelle: “In het 1e jaar heb ik vooral georiënteerd, zo heb ik kennis gemaakt met software ontwikkeling en management. Vervolgens heb ik gekozen voor de technische kant in het management”.

In management wordt er voornamelijk samengewerkt in teamverband met daarbij ook het aansturen van teams. “Met mijn projectgroep hebben we een POC (Proof of Concept) uitgewerkt voor een cases. Middels onderzoek wordt er dan een advies gegeven over de implementatie voor b.v. de netwerkinfrastructuur. In de POC wordt dit kleinschalig uitgewerkt met advies over hoe ze kunnen opschalen naar de werkelijkheid. Het is belangrijk dat de basis van het netwerk stabiel, veilig en snel is. Verschillende technische aspecten komen dan samen in deze projecten".

"Bij een ander POC werd meer security vereist in de infrastructuur. Daarnaast moesten werknemers onafhankelijk van plaats en tijd op een veilige manier toegang krijgen tot de productie-omgeving. Daarbij hebben we in de security-baseline rekening gehouden met de richtlijnen van de ISO/IEC27001", vervolgt Jelle.

“Het management spreekt mij aan vanwege het contact met mensen en technische concept voorleggen aan niet technische mensen”. Jelle gaat de komende maanden meewerken in ons datacenter team. Zo leert hij over cloudoplossingen en hoe dit wordt aangeboden aan onze klanten. “De stage is een mooie kans om de bedrijfssfeer te proeven; zo pas ik werkmethode van mijn studie toe in de praktijk".

Wij wensen Jelle veel succes met zijn meewerkstage!

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op