PrivacyScan
Afbeelding: GDPRShield

Inventariseer uw risico's met de PrivacyScan

De PrivacyScan is een assessment, ontwikkeld door Harbers ICT in samenwerking met BonsenReuling waarmee risico's in uw dienstverlening worden geïdentificeerd. Op basis van de risico's en verplichtingen onder de GDPR worden maatregelen voorgesteld. U geeft aan welke maatregelen u al geïmplementeerd heeft en welke slechts deels of niet. Harbers ICT biedt u eventueel hulp bij het implementeren van technische maatregelen en BonsenReuling ondersteunt u op juridisch vlak.

Afbeelding: shield

Bied meerwaarde aan uw klant

Consumenten kiezen bewust voor bedrijven die hun vertrouwelijke informatie op de juiste manier beschermen. Door het implementeren van de juiste technische en organisatorische maatregelen en dit vast te leggen in een informatiebeveiligingsbeleid, kunt u datalekken zoveel mogelijk voorkomen, en eventuele schade beperken. Verkrijg met de PrivacyScan inzicht in de wijze waarop uw organisatie omgaat met persoonsgegevens en krijg hulp bij het invoeren van meer maatregelen!

Afbeelding: Arrow-1

Verbeter continu

Door het jaarlijks uitvoeren van de PrivacyScan maakt u inzichtelijk op welke manieren uw organisatie verbetert. Dit helpt u bij het invoeren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging. Met de PrivacyScan verbetert uw organisatie dus continu. Één van onze experts helpt u ook graag bij het invoeren van Plan-do-check-act cycles in uw organisatie. De PrivacyScan is een belangrijk instrument in de Plan, Check en Act cycles!

Afbeelding: talk

Juridisch en technisch advies voor een vaste prijs

Voor €995,- per scan ontvangt u niet alleen de privacyscan, maar ook waardevol juridisch en technisch advies, direct toepasbaar in de praktijk. Wij voorzien u van een concreet stappenplan waarmee u direct aan de gang kunt. Als u concrete hulp wilt bij de implementatie van maatregelen voorzien wij u ook graag van maatwerkdocumentatie.

Ik heb interesse
Neem contact met mij op
Harbers ICT
Koningslinde 10
7131 MP Lichtenvoorde

+31 (0)544 - 20 00 01
info@harbersict.nl