Afbeelding: download

MobileIron (MDM)

Mobile Iron levert een platform voor Mobile Device Management (MDM) en biedt de mogelijkheid om verschillende mobiele apparaten, applicaties en content te beheren. Met MDM kunt u mobiele apparaten op afstand beheren en een beleid invoeren. Hiermee bepaalt u wat een medewerker wel en niet mag met het mobiele apparaat, u kunt er updates geforceerd mee uitrollen, het besturingsysteem updaten en indien nodig bij verlies of diefstal een toestel wissen of vergrendelen. Ook is het mogelijk om een werkomgeving te creëren en zakelijke apps en privé apps te scheiden. 

MobileIron beveiligt mobiele apparatuur en cloudoplossingen die uw medewerkers gebruiken. Het biedt de mogelijkheid tot het pushen van bijvoorbeeld mailsettings en ander (security-)beleid. Bevat optioneel beveiligde mobiele apps voor Mail, Contacten, Agenda en Taken. Biedt een mogelijkheid voor per app VPN en de mogelijkheid om een security policy te pushen. De installatie en configuratie van MobileIron is relatief eenvoudig.
 

Afbeelding: citrix-logo-black

Citrix Endpoint Management (MAM)

Citrix biedt een Mobile Application Management (MAM) oplossing die naadloos integreert in de bestaande infrastructuur en is snel te implementeren wanneer er al gebruik wordt gemaakt van andere Citrixoplossingen. Voor deze oplossing is een Netscaler noodzakelijk.

Citrix biedt de mogelijkheid voor het beheren van alle mobiele apparaten, inclusief desktops en laptops vanuit één platform. Een apparaat kan geschikt gemaakt worden voor meerdere gebruikers en biedt de mogelijkheid tot geofencing, waarmee het bijvoorbeeld mogelijk is om bepaalde apps uit te schakelen buiten een bepaald gebied. Combineer privé en werk op een device zonder dat bedrijfsgevoelige data in gevaar komt. Apps kunnen centraal beheerd worden.

 

Welke oplossing past bij uw organisatie?

De beste oplossing is geheel afhankelijk van uw huidige situatie, samen bepalen we de beste oplossing! Een MDM/MAM-expert van Harbers ICT komt graag (vrijblijvend) op gesprek. Neem contact op via onderstaande formulier of bel: 0544 200 001

Contact opnemen