ICT Inventarisatie van uw bedrijfsnetwerk door Harbers ICT

Breng de status van uw bedrijfsnetwerk in kaart met de ICT Site-Check


Er komt een IT-specialist bij u op locatie om de status van uw bedrijfsnetwerk in kaart te brengen. Zodat uw weet hoe uw bedrijfsnetwerk ervoor staat!

Voordat wij netwerkbeheer of systeembeheer uitvoeren brengen wij eerst uw volledige bedrijfsnetwerk in kaart. Met onze ICT-Site Check onderzoekt een IT-specialist uw huidige netwerkapparatuur, netwerkinrichting, systemen, hardware componenten, softwareversies en licenties. U krijgt inzicht in de veiligheid van het netwerk en verouderde of overbodig netwerkappratuur dat verbonden is met het bedrijfsnetwerk.

Samen met u analyseren wij de bevindingen uit het onderzoek en krijgt u inzicht in de status van uw bedrijfsnetwerk. Er wordt bepaald of het netwerk voldoende aansluit bij uw huidige werkzaamheden en bedrijfsprocessen. Ook kijken we naar de toekomst en wensen van uw bedrijf. Er wordt vastgelegd of er verbeteringen en aanpassingen nodig zijn. Indien gewenst stellen wij een adviesvoorstel op.

1. ICT Inventarisatie (ICT Site-Check)

Een IT-specialist komt bij u op locatie om uw ICT omgeving te inventariseren. Er wordt onderzoek gedaan naar o.a. de inrichting van het netwerk, hardware- en software producten, programma's, licentie's en veiligheid van het netwerk.

2. Rapportage

De bevindingen van het onderzoek worden uitgewerkt tot een duidelijk omschreven rapport. Hierdoor krijgt u een helder beeld en overzicht van de huidige stand van uw bedrijfsnetwerk.
Hierin is bijvoorbeeld terug te vinden of uw netwerkapparatuur nog up-to-date is of verouderd is. Worden er Back-Ups gemaakt? Op welke wijze is het netwerk beveiligd? Zijn licenties up-to-date? Werken applicaties foutloos?

3. Advies en aanbevelingen (Effectieve ICT Strategie)

Indien gewenst geven wij op basis van de bevindingen uit het rapport advies of aanbevelingen voor vervanging of verbetering van uw bedrijfsnetwerk. Samen met u bepalen we hoe de ICT strategie eruit ziet door wat u wilt bereiken. Dit kan zijn het verbeteren van de bedrijfsprocessen, het verhogen van productiviteit van uw medewerkers of implementeren van nieuwe systemen. We bepalen wat er nodig is op het gebied van hardware, software en diensten.

Op basis van de gewenste situatie kan een meerjarig stappenplan opgesteld worden zodat u kunt blijven professionaliseren. Samen met ons zorgen wij dat uw ICT-omgeving klaar is voor de groei van uw organisatie!

Waarom ICT Inventarisatie van uw bedrijfsnetwerk

Voordat wij netwerk- of systeembeheer kunnen uitvoeren inventariseren wij eerst uw huidige ICT omgeving. 

  • Kom erachter of de huidige omgeving nog voldoende aansluit op de huidige werkwijze en processen
  • Breng de huidige risico's of gevaren in kaart van uw bedrijfsnetwerk
  • Inzicht in netwerk apparatuur, systemen, softwareversies, licenties en programma's
  • Ontvang een duidelijk en helder rapport over de status van uw bedrijfsnetwerk
  • Indien gewenst: Aanbevelingen en advies voor de toekomst en verbetering van uw bedrijfsnetwerk

Gratis en geheel vrijblijvend informatie gesprek aanvragen

Weten hoe uw bedrijfsnetwerk ervoor staat? Vraag gratis en geheel vrijblijvend een informatie gesprek aan over onze ICT inventarisatie en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Bel ons op: 0544 200 001 of vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Gratis informatie gesprek aanvragen

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend
ict inventarisatie