ICT voor MKB
Afbeelding: Device

Flexibele Cloudwerkplekken

Wanneer uw gegevens op eigen locatie opgeslagen staan is er kans op diefstal, brand of toegang door onbevoegden. Met uw zakelijke netwerk in de Harbers ICT Cloud zijn uw bedrijfsgegevens beter beschermd in ons streng beveiligde datacenter. 

Bied uw medewerkers overal en altijd toegang tot bestanden via internet vanaf elk device (PC, tablet, smartphone) en verhoog hiermee de samenwerking en productiviteit. 

Wanneer u gebruik maakt van onze Citrix cloudwerkplekken bespaart u op investeringen in licenties en nieuwe hardware zoals servers. Werkplekken zijn voorzien van MS Office, Adobe Reader, browser IE of Chrome, E-mailbox en uw eigen bedrijfsapplicaties. Samen met u kiezen we de beste oplossing en betaald u alleen voor de diensten die u nodig heeft en kunt u makkelijk opschalen. 

Wij monitoren en onderhouden uw omgeving zodat we tijdig kunnen inspelen op incidenten of de omgeving kunnen uitbreiden, zodat u klaar bent voor de toekomst. 

Afbeelding: sentmail

Andere Cloudoplossingen

NextCloud: Deel gemakkelijk en veilig bestanden via de clouddienst van NextCloud. Vraag bij ons een eigen veilige bestandsuitwisseling platform aan voor uw organisatie. 

Office 365: Maak gebruik van vertrouwde Office-toepassingen zoals Word, Excel en Powerpoint met mogelijkheid tot het afnemen van hosted Office diensten zoals Sharepoint Online, Hosted Exchange, Onedrive for Business, Skype for Business en Microsoft aangeboden private-social-networks zoals Yammer en Microsoft Teams. Office 365 update automatische waardoor u altijd over de nieuwste versie van de software beschikt. Office 365 kan afgenomen worden in maandelijkse of jaarlijkse abonnementsvorm. 

Hosted Exchange: Hosted Exchange is een complete E-mail oplossing waarbij E-mail, agenda, contactpersonen en taken altijd en overal online beschikbaar zijn voor u en uw collega’s vanaf elk device! Eenvoudig E-mailadressen toevoegen en verwijderen.
 

Afbeelding: Beheer

ICT beheer en ondersteuning

Wij bieden het volledige beheer en ondersteuning op uw zakelijke netwerk vanuit de Cloud of bij u op locatie.Wij onderhouden uw infrastructuur en computernetwerk met hardware- en softwareoplossingen en helpen bij de keuze en aanschaf van systemen, servers, firewalls, switches, Exchange en applicaties.

Met onze klant specifieke CheckPoint oplossingen beveiligen wij uw zakelijke omgeving. Om dataverlies te voorkomen wordt een dagelijkse back-up en check uitgevoerd.

Ook ondersteunen wij uw eigen ICT personeel en denken onze specialisten mee over de toekomst van uw zakelijke netwerk. 
 

Afbeelding: Target-1

Effectieve ICT Strategie

Op basis van een intake bepalen we de huidige stand van uw IT-omgeving. Hiermee worden risico’s in kaart gebracht en kan gekeken worden of u voldoet aan de nieuwe wet- en regelgeving(GDPR). 

Hoe de strategie eruit ziet wordt bepaald door wat u wilt bereiken. Dit kan zijn het verbeteren van de bedrijfsprocessen, het verhogen van productiviteit van uw medewerkers of implementeren van nieuwe systemen. 

Samen met u bepalen we wat er nodig is op het gebied van hardware, software en diensten. Een IT-omgeving verandert continu, samen met u werken we een effectieve ICT strategie uit. 
 

De beste security met onze CheckPoint oplossingen

Cybercrime komt voor in verschillende vormen die uw organisatie veel schade kunnen aanrichten en gegevens onbruikbaar kunnen maken.
Om uw netwerk, systemen en bedrijfsgevoelige data te beschermen biedt Harbers ICT klantspecifieke Check Point security oplossingen.

Meer informatie

Afbeelding: PartnerLogos_3Stars
Ik heb interesse
Neem contact met mij op
Harbers ICT
Koningslinde 10
7131 MP Lichtenvoorde

+31 (0)544 - 20 00 01
info@harbersict.nl