Hostingdiensten
Afbeelding: server

VPS op basis van uw systeemeisen

Stel uw eigen VPS samen op basis van uw software eisen en wensen, hierin verzorgen wij de volledige inrichting van uw servers of platformen.
Harbers ICT kan uw VPS volledig installeren, beheren, beveiligen en onderhouden en wordt standaard geleverd met 24x7 monitoring, ESET security en dataverkeer afhankelijk van het pakket.

Harbers ICT is Kentico, CS Cart en Magento Partner.

Afbeelding: Agree

Service Level Agreement volledig op basis van uw wensen

Uw product of online dienst heeft beschikbaarheidseisen, in onze SLA worden afspraken gemaakt op basis van uw wensen. U bepaalt de up-time, backup/restore schema’s, incident management, responstijden en we bepalen samen wat voor u geschikte oplostijden zijn voor incidenten.

Afbeelding: Focus

Productspecifieke kennis

Indien gewenst trainen we onze medewerkers specifiek op uw product of online dienst voor het beste beheer en support. 

Doordat onze medewerkers uw product door en door kennen, zijn wij in staat problemen op te lossen en met suggesties te komen voor de optimale hostingstrategie.

Afbeelding: Gear

Meer dan hosting alleen

Onze specialisten denken mee over de opzet en beveiliging van uw hostingplatform en bieden ondersteunen bij het uitvoeren van projectmatige activiteiten, installaties (remote of on-premise), updates en migraties van uw softwareproducten of online diensten. Wij ondersteunen u met aanvullende diensten zoals beheer, support en onderhoud. 

Afbeelding: GrowIcons

Groeiversnellers voor online succes

Onze specialisten denken met u mee en investeren in de groei van uw organisatie. Door het inzetten van onze groeiversnellers maakt hosting de basis voor bedrijven die online willen groeien zonder consessie te doen aan betrouwbaarheid en schaalbaarheid. 

Afbeelding: monitoring

24x7 Monitoring en Recovery

Wij bieden monitoring voor uw product of online dienst op de toegankelijkheid, beschikbaarheid van schijfruimte, bedreigingen of aanvallen, kwetsbaarheden, performance en SLA. Hierdoor spelen we in op de bereikbaarheid en schaalbaarheid van uw hosting. Elke omgeving is voorzien van de mogelijkheid om een backup eenvoudig te restoren in ons datacenter. 

Link: http://www.kentico.com/partners/hosting-partners/europe

Kentico Hosting Partner

Harbers ICT is de managed Kentico Hosting Partner voor de Benelux.


Harbers ICT biedt vanuit twee klasse-A datacenters van Equinix in Enschede en Zwolle high performance hostingdiensten op maat. Wij bieden de betrouwbaarste, volledig redundante kentico hosting die volledig schaalbaar is zodat uw hosting omgeving met u mee kan groeien. Onze jarenlange ervaring op het gebied van hosting betekent dat wij u alle zorgen kunnen ontnemen. Uw data wordt altijd lokaal opgeslagen, onze beveiligings- en privacyprocedures voldoen aan de hoogste EU standaarden en onze datacenters voldoen aan de ISO 27001 standaard.

We hebben ons gespecialiseerd in het hosten en het beheren van complexe en bedrijfskritische systemen. Afhankelijk van uw beschikbaarheids- en beveiligingseisen, biedt Harbers ICT diverse mogelijkheden voor bijvoorbeeld test-, acceptatie- en uitwijkomgevingen. Harbers ICT is verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer, beveiliging en backup van de systeem- en applicatieomgeving.

 

Afbeelding: PartnerLogos_3Stars

Security oplossingen

Harbers ICT is 3-Star Check Point partner.Om uw product of online dienst te beschermen tegen aanvallen van buitenaf bieden wij verschillende beveiligingsoplossingen op uw hosting.
Meer informatie 

Ik heb interesse
Neem contact met mij op
Harbers ICT
Koningslinde 10
7131 MP Lichtenvoorde

+31 (0)544 - 20 00 01
info@harbersict.nl