Consultancy
Afbeelding: PrivacyScan

PrivacyScan

Op het gebied van privacy kunnen wij u ondersteunen met juridisch en technisch advies, direct toepasbaar in de praktijk. Samen met BonsenReuling is een unieke PrivacyScan ontwikkeld.

Zie hoe u kunt voldoen aan de GDPR:  Meer informatie

Afbeelding: Ideas

Advies voor de beste oplossingen

Door sparren en het leveren van advies over technische vraagstukken ondersteunen wij uw ontwikkelaars. Samen met u denken we na over de beste oplossingen, inrichting van schaalbare services, platformen en infrastructuur.   

Afbeelding: Capa

Meer rendement uit uw ontwikkelcapaciteit

Behaal samen met Harbers ICT meer rendement uit uw ontwikkelcapaciteit door deelprocessen door ons over te laten nemen. Met Harbers ICT als partner kunnen uw ontwikkelaars focussen op het schrijven van nieuwe functionaliteiten, software, code, applicaties, databases of online diensten.

Versnel de ontwikkeling van uw producten en laat code reviews, testen, load testen en het uitrollen van omgevingen(Test en Productie) aan onze specialisten over. Met verschillende ALM en DevOps technologieën ontvangt u specialistische ondersteuning waarin mogelijke fouten in een vroeg stadium gedetecteerd worden. De resultaten worden teruggekoppeld aan uw ontwikkelaars waardoor uw processen en time-to-market versneld kan worden. Ook bij near-shoring bieden wij inzage in de code kwaliteit en beschikbaarheid.
 

Afbeelding: Code

Code Reviews

Een nieuw component, (web)applicatie, software of release geschreven? Wij testen de broncode van uw (web)applicatie of geschreven software voor deze in gebruik genomen wordt. Hierdoor wordt de kwaliteit van de broncode verbeterd en de kans op fouten verkleind

Afbeelding: Arrow-1

ALM Consultants

Application Lifecycle Management is de ontwikkelcyclus van software, onze specialisten bieden ondersteuning met beheer, servicedesk en voeren wijzigingen door. Wij beheren een nieuwe cyclus voor een nieuwe versie van de applicatie en bieden inzicht in de status.

  • Inrichten OTAP straat: OTAP staat voor Ontwikkel, Test, Acceptatie en Productie. Wij bieden ondersteuning in het testen van de verschillende fases van uw software. Door de ontwikkelomgeving zoveel mogelijk overeen te laten komen met de productie kan voorkomen worden dat een nieuwe release op de productie-omgeving mislukt.
  • Inrichten Build/Release server: Onze specialisten passen zich aan naar uw systemen en hebben onder andere ervaring met TFS, VSTC, TeamCity of Bamboo waardoor effectief samengewerkt kan worden.
  • Testen van applicaties: Wij automatiseren het testen van uw software zodat de kans op fouten verkleind wordt. Via unittesten worden stukjes code of softwaremodules afzondelijk getest. Ook voeren we performance- en securitytesten uit om de workload, resources, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beveiliging te testen.
Afbeelding: Gear

Betere communicatie tussen DevOps

Onze DevOps verbeteren de communicatie tussen Developers en Operations. Onze specialisten passen zich aan naar uw systemen waarin wij het ontwikkeltraject automatiseren door code reviews, testen, quality assurance en deployment.

Ik heb interesse
Neem contact met mij op
Harbers ICT
Koningslinde 10
7131 MP Lichtenvoorde

+31 (0)544 - 20 00 01
info@harbersict.nl