Netwerkbeheer door Harbers ICT

Netwerkbeheer door Harbers ICT

Samen werken we aan de beste ICT-oplossingen voor uw bedrijfsnetwerk zodat u sneller kunt groeien en blijven professionaliseren. Voor een vast bedrag per maand beheren en onderhouden wij uw netwerk en systemen en ontvangt u:

  • Persoonlijke aandacht: Iedere twee maanden een engineer op locatie voor onsite beheer.
  • Proactieve monitoring: Monitoren van appartuur en backup en lossen storingen direct op.
  • Beheer en onderhoud: Wij beheren en onderhouden uw servers en netwerkapparatuur.
  • Veiligere systemen: Wij regelen de Updates! 
  • Technische support: Met onze eigen Service Desk bieden wij de beste ondersteuning voor uw medewerkers (24x7 support mogelijk).
  • Wij leren uw bedrijf kennen: Met ons als strategische partner bent u klaar voor de toekomst, wij denken mee met de groei van uw organisatie. 
Harbers ICT Syteembeheer

Case Study

SCHURTER ELECTRONICS B.V. HARDENBERG

Onderdeel van de Schurter groep met 22 bedrijven in 17 landen. Hoofdvestiging in Luzern, Zwitserland. De vestiging Hardenberg is specialist in membraanschakelaars, CapKey en touchscreens. 

Harbers ICT beheert het productienetwerk dat bestaat uit ruim 90 werkplekken en 25 servers. We hebben sinds 2014 veel verbeteringen doorgevoerd. We voorkomen nu storingen met proactieve monitoring. De veiligheid is vergroot met de inrichting van netwerkscheiding op nieuwe switches. Daarnaast hebben we de servers in een cluster ingericht. Hiermee is het aantal incidenten sterk gereduceerd.

"Harbers ICT onderhoud actief contact met ons hoofdkantoor in Zwitserland. Als er storingen optreden in ons bedrijfsnetwerk kost dat al snel tienduizenden euro's. Sinds de professionalisatie van het systeembeheer zijn de bedrijfsrisico's dus sterk verminderd. Wij zijn al 4 jaar zeer tevreden!" 

Henk van der Veen | Financial Controller
Schurter Electronics Hardenberg

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op