Managed Kubernetes

Voordelen van Managed Kubernetes

Onze IT engineers ondersteunen u bij het ontwerpen, implementeren, configureren en beheren van het Kubernetes platform. Daarnaast denken wij proactief mee met de architectuur, netwerkinrichting en beveiliging. Met managed kubernetes profiteert o.a. van:

  • Hoge informatiebeveiliging: Voldoe beter aan de AVG/GDPR met container hosting in onze ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerde datacenters in Nederland.
  • Focus op ontwikkeling: Uw ontwikkelaars kunnen zich weer focussen op de ontwikkeling van uw applicatie.
  • Continu verbeteren: Applicaties in microservices zijn effectiever, zo kunt u eenvoudig services vervangen, updaten en schalen.
  • High Availability (HA): Voorkom service onderbrekingen; verspreid workloads door gebruik te maken van meerdere container instaties over meerdere machines.
  • Managed Kubernetes: Afhankelijk van uw wensen kunnen wij voor u de onderliggende infrastructuur verzorgen, zodat u zelf de containers kunt inrichten. Wij verzorgen de verbinding en het platform waarop uw applicatie of software ontwikkelt en draait. Zodat uw applicatie altijd veilig en bereikbaar is.

 

Helm Kubernetes Docker

Managed Kubernetes

Met Managed Kubernetes is Harbers ICT verantwoordelijk voor het succesvol opzetten en in werking nemen van uw Kubernetes platform. Kubernetes bevat krachtige functies voor het automatiseren van de implementatie, schaling en het beheer van uw oplossing; waaronder schaalbaarheid, configuraties, self-recovery en workload management. Dit vereist de juiste configuratie en inrichting; onze specialisten kunnen u hierin ondersteunen. 

Zodra de set-up operationeel is verzorgen wij ook beveiligingspatches, upgrades, proactieve bewaking, troubleshooting en meer. De opzet en benodigde SLA bepalen we samen met u op basis van uw wensen - zo kunt u met vertrouwen aan de slag op uw Kubernetes platform.

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op