Kentico Hosting Partner

Wij zijn Kentico Hosting Partner

Wat betekent dit voor u?

Als hostingpartner begrijpen wij dat uw website of online dienst altijd bereikbaar moet zijn om het maximale te leveren voor uw bedrijf. Als Kentico Hosting Partner hebben wij ervaring in het installeren en beheren van het CMS. Wij monitoren de website proactief en zorgen voor zo min mogelijk dowtime. Om een Kentico Partner te worden moet een strenge Kentico Quality Audit doorlopen worden, dit wordt geaudit door het eigen engineeringteam van Kentico. Partners moeten kopieën van live projecten leveren, met bewijs van maatwerk en diepe integraties.

Kentico is een professioneel, flexibel ASP.NET CMS systeem dat eenvoudig te gebruiken is voor het creëren en beheren van content op uw website of webshop. Het platform is eenvoudig te benaderen via een internetbrowser.

De voordelen van een Managed Private Cloud?

Met onze Managed Private Cloud beheren wij uw omgeving zodat u zich volledig kunt focussen op de ontwikkeling van uw website/webshop of online dienst. Onze IT-specialisten hebben ervaring met de hosting van Kentico en kunnen u hierin volledig ondersteunen en technisch support bieden. Wij bieden ondersteuning bij Test- en Acceptatie omgeving en denken met u mee om uw website of webshop nog beter te laten presteren op onze servers. Hiermee vergroot u de betrouwbaarheid, snelheid en prestaties van uw product. Wij schakelen snel en koppelen resultaten terug aan uw ontwikkelaars. Met  monitoring houden wij uw product goed in de gaten, zodat we proactief handelen. Samen gaan we voor het beste resultaat!
 

Opzoek naar een Managed Private Cloud?

Neem contact op via onderstaande formulier of bel ons voor direct contact: 0544 - 20 00 01

 

Meer informatie?

Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte op
KenticoHosting