IT-infrastructuur vernieuwen

Uw IT-infrastructuur vernieuwen?

Uw medewerkers zijn vandaag de dag continu verbonden met het internet. Er wordt mobieler gewerkt en de hoeveelheid data neemt toe. Een moderne IT-infrastructuur maakt het mogelijk om altijd en overal via een beveiligde verbinding te kunnen werken.

Een goed beveiligd netwerk beschermt uw organisatie en medewerkers. Een veilig, betrouwbaar en stabiel Wi-Fi netwerk is een goede basis voor uw organisatie. Onze engineers kunnen u helpen bij het vernieuwen, beveiligen en beheren van uw netwerk. Wilt u een stabieler Wi-Fi netwerk of het netwerk beter beveiligen? Wat uw IT-vraagstuk ook is onze ervaren engineers helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Netwerk moderniseren

Is uw organisatie gegroeid? Is uw netwerk klaar voor de toekomst? Doordat uw organisatie groeit heeft dit impact op de prestaties en behoeftes van het netwerk. Daarnaast kan uw organisatie verschillende vestigingen hebben in Nederland of in het buitenland. Hiervoor is het belangrijk dat uw medewerkers optimaal kunnen samenwerken en gebruik kunnen maken van dezelfde applicaties en apparaten. Nu er meer vanuit huis wordt gewerkt is het ook belangrijk dat medewerkers vanop afstand een veilige verbinding kunnen maken met uw bedrijfsnetwerk. Hulp nodig bij het moderniseren van uw netwerk? Bel ons geheel vrijblijvend op 0544 - 20 00 01

Netwerk beveiliging

Beveiliging van het netwerk is belangrijk om uw organisatie te beschermen tegen cyberaanvallen of kwetsbaarheden. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van moderne switches, toepassen van netwerksegmentatie, plaatsen van een Next Generation Firewall (NGFW) maar ook het beveiligen van apparaten en het hanteren van een toegangscontrole middels tweefactorauthenticatie op online accounts. 

Met netwerksegmentatie wordt netwerkbeveiliging verhoogt. Door het toepassen van segmenten wordt het netwerk opgedeelt in kleinere segmenten, denk maar aan een netwerk voor kantoor en een Wi-Fi netwerk voor gasten. Door het netwerk op te delen kan de impact van een mogelijke cyberaanval worden beperkt. Daarnaast zorgt een openbaar Wi-Fi netwerk speciaal voor uw gasten ervoor dat uw klanten en bezoekers verbonden blijven en productief en veilig kunnen werken.

Door het plaatsen van vernieuwde apparatuur zoals moderne switches behoudt u meer controle over het netwerk, zo kunt u bijvoorbeeld werken met netwerksegmenten (zogeheten VLAN’s) en prioriteiten geven aan netwerkverkeer zoals VoIP. Een Next Generation firewall (NGFW) controleert het verkeer tussen deze netwerksegmenten maar houdt ook kwaadwillende buiten de deur. 

Vrijblijvend advies gesprek?

Wilt u de IT-infrastructuur moderniseren of het netwerk beter beveiligen? Onze engineers helpen u bij het schaalbaar, betrouwbaar en veilig inrichten van uw netwerk, zodat uw organisatie klaar is voor de toekomst! Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies? Neem geheel vrijblijvend contact op via 0544 - 20 00 01 of via onderstaand formulier. 

Advies nodig?

Wij gaan graag met u in gesprek