Ons team

Wij zijn een Achterhoeks bedrijf gevestigd in Lichtenvoorde. Vanuit daar bezoeken wij al bijna 20 jaar onze klanten, gevestigd door heel Nederland. Dit doen wij met ons team van 20 enthousiaste en gedreven allround engineers waarbij iedereen zijn eigen specialisatie kent. Wij doen graag mooie technische dingen en verzorgen voor u de achterliggende techniek!

Meer informatie over onze diensten of heeft u vragen? 
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Harbers ICT BV
Koningslinde 10
7131 MP Lichtenvoorde
+31 (0)544 - 20 00 01

Onze missie

Wij versterken uw onderneming als betrouwbare dienstverlener zodat u 24x7 online bent. Door strategische meedenken werken we aan de verbetering en groei van uw organisatie.
Onze IT-specialisten voorzien u van persoonlijke aandacht en de technische support die nodig is. Samen werken we aan de beste IT-oplossingen voor uw bedrijfssituatie en werkwijze zodat uw ICT omgeving operationeel blijft draaien 24x7.

De kernwaarden van onze oplossingen zijn:

  • Schaalbaar
  • Betrouwbaar
  • Betaalbaar

Met Harbers into the cloud

Met Harbers ICT altijd een Step Ahead - Wij zorgen dat u altijd klaar bent voor de volgende stap en dat de ICT-omgeving schaalbaar meegroeit zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid en veiligheid. Door het inzetten van slimme oplossingen wordt focus op de groei van uw organisatie bevorderd. Versnel samen met ons als partner de groei van uw organisatie.