Security
Afbeelding: Scan

CheckPoint Security Check Up

Ontdek met de Check Point Security Check Up aan welke beveiligingsrisico's uw organisatie wordt blootgesteld. Wij inspecteren en beoordelen de beveiliging van uw netwerk met behulp van de scan. Dit leid tot een uitgebreid rapport met daarin een analyse van alle bedreigingen. Hiermee geven we inzicht in de bedreigingen, infecties en gevaren binnen uw ICT omgeving. Samen met u bepalen wij de vervolg stappen om het netwerk beter te beveiligen tegen gevaren.

Het rapport bevat informatie over met malware geïnfecteerde computers, computers met toegang tot risicovolle websites en applicaties, exploits, datalekken en andere aanbevelingen.

Afbeelding: checklist

InformatiebeveiligingsplanĀ 

In een informatiebeveiligingsplan legt u samen met ons de beveiligingsmaatregelen vast om de risico’s voor datalekken af te dekken. Onze specialisten helpen u bij het opzetten van dit plan op basis van technische en organisatorische maatregelen opgezet rondom de NEN/ISO27001 normen. 
 

Afbeelding: firewalls

Firewall Audits

Wij kijken mee in uw huidige firewall, controleren de instellingen en of het juiste dataverkeer wordt toegelaten. De Firewall audit vergroot de kansen om zwakke plekken in uw netwerkbeveiliging te vinden, op basis hiervan wordt bepaald of uw beleid aangepast moet worden. Onze specialisten geven u advies over de gevonden resultaten.  
 

Ik heb interesse
Neem contact met mij op
Harbers ICT
Koningslinde 10
7131 MP Lichtenvoorde

+31 (0)544 - 20 00 01
info@harbersict.nl