Netwerk- en systeembeheer

Netwerk- en systeembeheer door Harbers ICT

Een veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk voor een vast bedrag per maand

 

Vanuit Lichtenvoorde, de Achterhoek werken onze IT-specialisten voor een breed scala aan MKB klanten.

Harbers ICT is de betrouwbare dienstverlener in netwerkbeheer en systeembeheer. Wij bieden professionele ondersteuning, beheer, support en onderhoud op uw bedrijfsnetwerk.

Een betrouwbare ICT-omgeving is van cruciaal belang voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Een storing of dataverlies heeft direct gevolgen voor uw bedrijf, dit risico wilt u zoveel mogelijk beperken. Onze IT-specialisten hebben jarenlange ervaring en een hoog kennisniveau in het beheren en onderhouden van verschillende en complexe bedrijfsnetwerken voor het midden- en kleinbedrijf. 

Wij denken strategisch mee zodat u altijd klaar bent voor de volgende stap en dat de ICT-omgeving schaalbaar meegroeit​​​​ zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid en veiligheid. Samen met ons blijven wij uw ICT omgeving optimaliseren en verbeteren zodat u klaar bent voor de groei van uw organisatie! 

Waarom netwerkbeheer en systeembeheer van Harbers ICT

Samen werken we aan de beste ICT-oplossingen voor uw bedrijfsnetwerk zodat u sneller kunt groeien en blijven professionaliseren. Voor een vast bedrag per maand beheren en onderhouden wij uw netwerk en systemen en ontvangt u:

  • Persoonlijke aandacht: Iedere twee maanden een engineer op locatie voor onsite beheer.
  • Proactieve monitoring: Monitoren van appartuur en backup en lossen storingen direct op.
  • Beheer en onderhoud: Wij beheren en onderhouden uw servers en netwerkapparatuur.
  • Veiligere systemen: Wij regelen de Updates! 
  • Technische support: Met onze eigen Service Desk bieden wij de beste ondersteuning voor uw medewerkers (24x7 support mogelijk).
  • Wij leren uw bedrijf kennen: Met ons als strategische partner bent u klaar voor de toekomst, wij denken mee met de groei van uw organisatie. 
Harbers ICT Syteembeheer

Use Case Schurter

SCHURTER ELECTRONICS B.V. HARDENBERG
Onderdeel van de Schurter groep met 22 bedrijven in 17 landen. Hoofdvestiging in Luzern, Zwitserland. De vestiging Hardenberg is specialist in membraanschakelaars, CapKey en touchscreens. 

Harbers ICT beheert het productienetwerk dat bestaat uit ruim 90 werkplekken en 25 servers. We hebben sinds 2014 veel verbeteringen doorgevoerd. 
We voorkomen nu storingen met proactieve monitoring. De veiligheid is vergroot met de inrichting van netwerkscheiding op nieuwe switches. Daarnaast hebben we de servers in een cluster ingericht. Hiermee is het aantal incidenten sterk gereduceerd.

"Harbers ICT onderhoud actief contact met ons hoofdkantoor in Zwitserland. Als er storingen optreden in ons bedrijfsnetwerk kost dat al snel tienduizenden euro's. Sinds de professionalisatie van het systeembeheer zijn de bedrijfsrisico's dus sterk verminderd. Wij zijn al 4 jaar zeer tevreden!" 

- Henk van der Veen, CFO Schurter 
Schurter Electronics Hardenberg

Informatie of offerte aanvraag netwerkbeheer

Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte op
systeembeheer lichtenvoorde