Netwerk- en systeembeheer door Harbers ICT

Een veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk voor een vast bedrag per maand 

Vanuit Lichtenvoorde, de Achterhoek werken onze IT-specialisten voor een breed scala aan MKB klanten. Wij zijn de betrouwbare dienstverlener uit de Achterhoek en uw ICT Partner voor het beste netwerkbeheer en systeembeheer. Met professionele ondersteuning, beheer, support en onderhoud op uw bedrijfsnetwerk.

Een betrouwbare ICT-omgeving is van cruciaal belang voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Een storing of dataverlies heeft direct gevolgen voor uw bedrijf, dit risico wilt u zoveel mogelijk beperken. Onze IT-specialisten hebben jarenlange ervaring en een hoog kennisniveau in het beheren en onderhouden van verschillende en complexe bedrijfsnetwerken voor het midden- en kleinbedrijf. 

Onze specialisten denken strategisch mee zodat u altijd klaar bent voor de volgende stap en dat de ICT-omgeving schaalbaar meegroeit​​​​ zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid en veiligheid. Samen met ons blijven wij uw ICT omgeving optimaliseren en verbeteren zodat u klaar bent voor de groei van uw organisatie! 
 

Waarom netwerkbeheer en systeembeheer van Harbers ICT

Samen werken we aan de beste ICT-oplossingen voor uw bedrijfsnetwerk zodat u sneller kunt groeien en blijven professionaliseren. Voor een vast bedrag per maand beheren en onderhouden wij uw netwerk en systemen en ontvangt u:

  • Persoonlijke aandacht met onsite beheer
  • Proactieve monitoring op storingen en Back Ups
  • Beheer van servers en netwerkapparatuur
  • Veiligere systemen door periodieke updates
  • Technische support voor uw medewerkers (met onze eigen Service Desk)
  • Wij denken met u mee, zodat uw ICT omgeving altijd klaar is voor de volgende stap!
Afbeelding: HenkICTMKB

Case Study Schurter

SCHURTER ELECTRONICS B.V. HARDENBERG
Onderdeel van de Schurter groep met 22 bedrijven in 17 landen. Hoofdvestiging in Luzern, Zwitserland. De vestiging Hardenberg is specialist in membraanschakelaars, CapKey en touchscreens. 

Harbers ICT beheert het productienetwerk dat bestaat uit ruim 90 werkplekken en 25 servers. We hebben sinds 2014 veel verbeteringen doorgevoerd. 
We voorkomen nu storingen met proactieve monitoring. De veiligheid is vergroot met de inrichting van netwerkscheiding op nieuwe switches. Daarnaast hebben we de servers in een cluster ingericht. Hiermee is het aantal incidenten sterk gereduceerd.

"Harbers ICT onderhoud actief contact met ons hoofdkantoor in Zwitserland. Als er storingen optreden in ons bedrijfsnetwerk kost dat al snel tienduizenden euro's. Sinds de professionalisatie van het systeembeheer zijn de bedrijfsrisico's dus sterk verminderd. Wij zijn al 4 jaar zeer tevreden!" 
- Henk van der Veen, CFO Schurter 

Afbeelding: magnifier

Weten hoe uw bedrijfsnetwerk ervoor staat?

Voordat wij uw netwerk en systemen kunnen beheren brengen wij eerst de huidige ICT omgeving in kaart. Hiervoor onderzoeken wij uw apparatuur, licenties en programma's waarmee u werkt. Een specialist komt bij u op locatie om de huidige stand van uw bedrijfsnetwerk te inventariseren.

Meer informatie: ICT Inventarisatie

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan met een van onze specialisten. 
Bel ons op: 0544 200 001 of vul het onderstaande formulier in.

Afbeelding: Star

Check Point Security oplossingen voor uw bedrijfsnetwerk

Wij zijn: Check Point 3-Star Partner. Dit betekent dat onze IT-specialisten beschikken over de juiste professionele kennis en ervaring om uw bedrijfsnetwerk van de beste security oplossingen te voorzien!

Informatie of offerte aanvraag netwerkbeheer

Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte op
systeembeheer lichtenvoorde