Geplaatst op: 4-12-2018
Afbeelding: logo_ictwaarborg_2000_transjpg

ICT Waarborg Gecertificieerd

Met trots kunnen wij melden wij dat wij zijn gecertificeerd als Automatiseerder en hostingbedrijf volgens het ICTWaarborg keurmerk!

Wij hebben de certificeringsprocedure van ICTWaarborg doorlopen. Hierin is gecontroleerd of er wordt voldaan aan de wettelijke vereisten en gedragsregels van ICTWaarborg. Met deze certificering tonen wij aan onze klanten goed en deskundig te kunnen helpen omdat ons bedrijf voldoet aan de kwaliteitsnormen van ICTWaarborg.

Kwaliteitsnormen
De zekerheden die ICTWaarborg biedt, gaan verder dan alleen het materiële vlak. Ook op het gebied van kwaliteit moeten de aangesloten bedrijven voldoen aan een aantal normen die voor ons peilers zijn waarop de dienstverlening naar de klant toe is gebaseerd.

• Naleving gedragscode 
Kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid zijn de peilers van brancheorganisatie ICTWaarborg: afspraak is afspraak. Als bij ICTWaarborg aangesloten bedrijf werken wij eerlijk en integer. En ICTWaarborg kijkt over onze schouder mee, als extra zekerheid voor u. Dat zorgt ervoor dat u de kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid krijgt die u mag verwachten.

• Deskundig advies
Van ons als bij ICTWaarborg aangesloten bedrijf mag u verwachten dat u te allen tijde een deskundig advies krijgt. Wij hebben de kennis in huis om uw specifieke wensen te vertalen naar een voorstel waar u wat mee kunt. In overleg met u kan dat er toe leiden dat u met iets anders naar huis gaat dan u aanvankelijk voor ogen had, maar dat nog beter past bij uw behoeftes en wensen. Dat eindresultaat hoeft niet per se duurder uit te vallen. Waar het om gaat is dat u als klant goed geholpen bent.

• Afspraak = afspraak
Met Harbers ICT als bij ICTWaarborg aangesloten bedrijf maakt u duidelijke afspraken.
Afspraak = afspraak. Alle relevante zaken worden voor u op papier gezet, daar mag u van uitgaan.

• Betrouwbaarheid
Partijen die met elkaar in zee gaan, doen dat uiteraard ook op basis van vertrouwen. Ook de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven gaan natuurlijk op een betrouwbare manierom met hun klanten. En mochten er met u als klant misverstanden ontstaan, dan zijn er altijd goede bemiddelingsmogelijkheden; eventueel samen met ICTWaarborg als bemiddelingspartner.

ICTWaarborg keurmerk
Steeds meer klanten letten op een ICTWaarborg keurmerk bij ICT-producten en ICT-diensten. Het keurmerk geeft zekerheid en duidelijkheid aan klanten door heldere kwaliteitsnormen. Daarnaast organiseert ICTWaarborg uiteenlopende activiteiten voor deelnemers en partners! Momenteel zijn er ruim 13.000 deelnemers die zijn aangesloten bij ICTWaarbor