Contact

Alleen het beste voor uw medewerkers of klanten? Of het nou om het bedrijfsnetwerk, hostingoplossingen of automatiseringswerkzaamheden gaat, onze specialisten staan voor u klaar met slimme en strategische oplossingen. Wij denken met u mee, zodat uw organisatie altijd klaar is voor de volgende stap!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten of diensten?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons via telefoon of stuur een E-mail.

Op bezoek komen kan natuurlijk ook maar onze experts komen ook net zo graag bij u langs voor een gesprek over uw ICT uitdagingen! Maak dan wel eerst een afspraak.

Route vanuit de richting Arnhem:
Volg Arnhem (A12) en Doetinchem (A18). De A18 gaat over in de N18 (Twenteroute). Neem de afslag Lichtenvoorde - Richterslaan. Aan het einde van de Richterslaan op de rotonde links naar de Lievelderweg. Industrieterrein Lindebrook bevindt zich aan uw linkerhand.

Route vanuit de richting Enschede (Twente):
Volg de Twenteroute (N18). Neem de afslag Lichtenvoorde - Richterslaan. Aan het einde van de Richterslaan op de rotonde links naar de Lievelderweg. Industrieterrein Lindebrook bevindt zich aan uw linkerhand.

Heeft u klachten?

Klachten
Heeft u een klacht, dan kunt u dit bij ons indienen via info@harbersict.nl. Uw klacht zal uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Wanneer wij verwachten meer tijd nodig te hebben voor uw klacht dan laten wij u dit binnen 14 dagen weten.

Afbeelding: LocationIcon

Contactgegevens

Vestigingsadres:
Harbers ICT B.V. 
Koningslinde 10
7131MP Lichtenvoorde

Telefoonnummer: +31 (0)544 - 20 00 01
Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 uur

E-mail: info@harbersict.nl
Servicedesk: support@harbersict.nl

KvK: 09178062

pand harbers2
Contactformulier
Harbers ICT
Koningslinde 10
7131 MPLichtenvoorde

+31 (0)544 - 20 00 01
KvK 09178062
info@harbersict.nl