CoderDojo Lichtenvoorde
Spelenderwijs leren kinderen programmeren
Het Nieuwe Werken
Veilig en flexibel mobiel werken in de Cloud
Office 365 backup
Behoud controle over uw Office 365 en on-premise data met backup naar de Harbers ICT Cloud
Harbers ICT en Frontline gaan samenwerking aan
Managed Private Cloud voor klantcontact oplossingen van Frontline
Gecertificeerd volgens de ISO/IEC 27001:2017-Norm
Harbers ICT tilt Informatiebeveiliging naar een hoger niveau met de ISO/IEC 27001 NORM
Link: 625
ICT Oplossingen

ICT-oplossingen vanuit de Harbers ICT Cloud of op locatie met onze beheerdiensten. Wij ondersteunen uw medewerkers met onze 24x7
bereikbare servicedesk.
​​​​​​

Link: 627
Hostingdiensten

Betrouwbare high performance hosting wanneer producten, applicaties en software 24x7 bereikbaar moet zijn.
Wij bieden ondersteuning bij installaties, updates en migraties van software.

Link: 624
Security

Wij bieden klantspecifieke beveiligingsoplossingen om bedrijfsgevoelige data, netwerk, product of online diensten te beschermen tegen cybercrime.

Link: 626
Consultancy

Onze specialisten bieden ondersteuning bij AVG, voor u geschreven code, software of nieuwe componenten. Onze DevOps helpen u met Application Lifecycle Managementoplossingen. 

Onze oplossingen

Harbers ICT is de betrouwbare ICT partner voor organisaties die willen groeien. Onze IT-specialisten denken strategisch met u mee zodat uw  ICT-omgeving continu kan verbeteren. Wij leveren alle bekende werkplek- en cloudoplossingen in de markt, volledig met beheer, onderhoud en support.

Met Managed Cloud Hosting realiseert u de hoogst mogelijke beschikbaarheid en maximale performance op webservices en softwareoplossingen. Harbers ICT levert de beste technische consultancy en gaat samen met haar klanten voor online successen! Met Harbers ICT als partner is uw organisatie klaar voor de toekomst!

Wij doen mooie dingen voor u!

Al 20 jaar staat ons enthousiaste en gedreven team van IT-specialisten klaar voor organisaties die willen groeien, met ons bent u altijd klaar voor de volgende stap. Wij doen graag mooie technische dingen en verzorgen voor uw organisatie de achterliggende techniek! 

Gevestigd in Lichtenvoorde zijn wij een echt Achterhoeks bedrijf. Maak kennis met ons team!

Laatste nieuws
1
jul
12,5 Jubileum Mischa
Vandaag vieren wij dat Mischa Meekes 12,5 jaar geleden bij Harbers ICT...
17
jun
Office 365 backup naar de Harbers ICT Cloud
Steeds meer organisaties werken tegenwoordig vanuit de Cloud en maken ...

Waarom Harbers ICT

Samen werken we aan de beste IT-oplossingen voor uw organisatie en omgeving zodat u sneller kunt groeien en blijven professionaliseren.

  • ISO 27001:2017 gecertificeerde beveiliging
  • Focus op de groei van uw onderneming
  • Certified Check Point 3-Star Partner: De beste securityoplossingen voor uw omgeving
  • Certified Check Point MKB Partner: De beste oplossingen voor het MKB
  • Professionele 24x7 bereikbare servicedesk

Referenties waar we trots op zijn!

BonsenReuling
Afbeelding: Frank Maarsingh

Onpremise Support • Consultancy • Strategische partner
“Ons vak ontwikkelt zich snel en hier spelen wij met Harbers ICT op in! Harbers ICT voorziet onze IT’ers van up-to-date technische kennis, de beste adviezen, flexibiliteit en creativiteit om onze IT-omgeving naar een hoger niveau te tillen. Engineers helpen op locatie om de adviezen ook direct te implementeren. Snel schakelen en persoonlijk contact past bij onze manier van werken!”

Frank Maarsingh | Directeur
Bonsenreuling Accountants-belastingadviseurs

SCHURTER Electronics B.V.
Afbeelding: SchurterElectronics

Netwerk- en systeembeheer • Cloud werkplekken • Strategische partner • Consultancy
"Harbers ICT heeft zich de afgelopen 5 jaar bewezen als betrouwbare en strategische partner van Schurter. Door actief sessies bij te wonen denkt Harbers ICT mee over de toekomst en ontwikkelingen en verbetering van de IT-omgeving. Harbers ICT onderhoudt goed contact met ons hoofdkantoor in Zwitserland, het persoonlijke contact en snel schakelen bij storingen vergroot ons vertrouwen!"

Henk van der Veen | Financial Controller
SCHURTER Electronics B.V. Hardenberg

Orange Juice
Afbeelding: Orange Juice Ecommerce

Managed Hosting Platform • Technisch Consultancy • DevOps
“Onze E-commerce oplossingen zijn van groot commercieel belang voor onze klanten, 24x7 bereikbaarheid van een webshop of applicatie is cruciaal. Door middel van verschillende technieken verhoogt Harbers ICT de snelheid, betrouwbaarheid en prestaties op de hostingomgeving voor onze klanten. We zochten bewust een Managed Cloud Provider met aanvullende dienstverlening om ons te voorzien van technische kennis en adviezen. Harbers ICT schakelt net zo snel als wij en wij krijgen de aandacht zoals wij ook aan onze klanten geven!” 

Dion van Nieuwenhoven | COO
Orange Juice | Custom E-commerce

Lesli Groep

Afbeelding: LesliGroep

Managed Private Cloud • Consultancy • Cloudwerkplek
“Continue bereikbaarheid van de applicaties en de webshops is essentieel voor ons bedrijf. Belangrijk daarbij is een flexibele partner in de buurt die zorgt voor een betrouwbare ICT-omgeving, die proactief is en ervoor zorgt dat de omgeving up-to-date is. Samen met onze applicatiebeheerder zorgt Harbers ICT hiervoor. De samenwerking verloopt prima, mede doordat we dezelfde kernwaarden hanteren: korte communicatielijnen, snel schakelen en no-nonsense mentaliteit.“

Rob Scholten | Financieel Manager
Lesli Groep

Frontis
Afbeelding: Marco Willemsen1.jpg

Managed Private Cloud • High Performance Hosting • Technisch Consultancy
"Frontis ontwikkelt hoogwaardige digitale oplossingen die bedrijven verder brengen. Hierbij zijn we op ons best als design, technologie en marketing samenkomen. Harbers ICT beheert onze Managed Private Cloud en denkt mee met onze ontwikkelaars om onze applicaties nog beter te laten functioneren. Harbers ICT zet diverse technieken in om de prestatie, snelheid, security en betrouwbaarheid van onze servers te vergroten! Sinds Harbers ICT met de inrichting van meer dan 50 servers onze hosting heeft geprofessionaliseerd halen we de hoogst mogelijke uptimecijfers voor onze klanten!"

Marco Willemsen | Adviseur/Partner
Frontis | Full-service Digitaal Bureau‎

Vuurwerkplanet.nl
Afbeelding: Vuurwerkplanet.nl

Managed Private Cloud • High Performance Hosting • Technisch Consultancy
“Met Harbers ICT als partner vertrouwen wij er al jaren op dat onze webshop bereikbaar blijft tijdens de drukste vuurwerkperiode van het jaar. Zelfs bij honderdduizenden bezoekers blijft de webshop optimaal presteren, hierdoor blijven wij de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop verhogen! Harbers ICT monitort en beheert onze servers zodat wij ons hier geen zorgen over hoeven te maken. Tijdens een minder drukke periode kunnen we eenvoudig onze resources verlagen en gebruiken we alleen de capaciteit die we nodig hebben!” 

Celine Meekes | Online en Marketing   
Vuurwerkplanet.nl 

Obelink Vrijetijdsmarkt

Afbeelding: logo-obelink

Managed Private Cloud • High Performance Hosting • Technisch Consultancy
"Obelink is dé specialist op het gebied van kamperen, outdoor en vrije tijd. Heeft het grootste assortiment van Europa en een megastore van 65.000m2 in Winterswijk. Tijdens het hoogseizoen hebben onze internationale High Traffic Webshops kritische piekmomenten, een betrouwbare hosting is voor ons van groot commercieel belang. Harbers ICT begrijpt dit en monitort onze servers proactief, is 24x7 bereikbaar bij storingen en denkt mee om onze website door heel Europa nog sneller te maken!"

Berry Velthuis | Directeur Obelink Vrijetijdsmarkt BV
Obelink | Buitengewoon!