VB-Airsuspension B.V. Netherlands
Nils Wiegerinck: "Het geeft zekerheid een ICT-partner met kennis en expertise achter de hand te hebben"
Praktijk voor Fysiotherapie Visser
Professioneel ingerichte en veiligere ICT omgeving
Veeam Certified Engineer v9
Engineer Robert Navis behaalt Veeam certificering
HPE Nimble Storage: storage van de toekomst
Ontdek de voordelen van HPE Nimble Storage
Denkt u aan de Microsoft 365 backup?
Veeam dagelijkse backup voor Microsoft 365
ICT voor MKB Achterhoek
Werken in de cloud

Ondersteun veilig en mobiel werken. Altijd en overal toegang tot cloud- en maatwerkapplicaties en data. Verhoog productiviteit en flexibiliteit voor medewerkers.

Cloud oplossingen Achterhoek
Hostingdiensten

Betrouwbare high performance hosting wanneer producten, applicaties en software 24x7 bereikbaar moet zijn.
Wij bieden ondersteuning bij installaties, updates en migraties van software.

ICT Security Achterhoek
ICT Security

Wij bieden klantspecifieke beveiligingsoplossingen om bedrijfsgevoelige data, netwerk, product of online diensten te beschermen tegen cybercrime.

ICT Advies Achterhoek
ICT Advies

Het beste ICT advies voor uw bedrijfsnetwerk of ondersteuning bij AVG, voor u geschreven code, software of nieuwe componenten.

Onze ICT oplossingen

Harbers ICT is de betrouwbare ICT partner uit de Achterhoek organisaties die willen groeien. Onze IT-specialisten denken strategisch met u mee zodat uw  ICT-omgeving continu kan verbeteren. Wij leveren alle bekende werkplek- en cloudoplossingen in de markt, volledig met beheer, onderhoud en support.

Met Managed Cloud Hosting realiseert u de hoogst mogelijke beschikbaarheid en maximale performance op webservices en softwareoplossingen. Harbers ICT levert de beste technische consultancy en gaat samen met haar klanten voor online successen! Met Harbers ICT als partner is uw organisatie klaar voor de toekomst!

ICT bedrijf uit de Achterhoek

Al 20 jaar staat ons enthousiaste en gedreven team van IT-specialisten klaar voor organisaties die willen groeien. Met Harbers ICT als uw ICT partner bent u altijd klaar voor de volgende stap. Wij doen graag mooie technische dingen en verzorgen voor uw organisatie de achterliggende techniek!

Gevestigd in Lichtenvoorde zijn wij een echt Achterhoeks ICT bedrijf. Maak kennis met ons team!

Laatste nieuws
2
jul
Microsoft Azure Certified
Trots op onze collega's Thomas Hofman en Bas Sonderen. Wij felicit...
19
jun
VB Airsuspension vernieuwt IT-infrastructuur
Leestijd: 4 minuten

Harbers ICT als ICT partner

Samen werken we aan de beste ICT oplossingen voor uw organisatie en omgeving zodat u sneller kunt groeien en blijven professionaliseren. Met Harbers ICT bent u 24x7 online.

  • ICT bedrijf met ISO 27001:2017 certificering
  • Strategische ICT partner met focus op groei van uw onderneming
  • Certified Check Point 3-Star Partner: De beste ICT security oplossingen
  • Certified Check Point MKB Partner: De beste ICT voor MKB oplossingen
  • Professionele 24x7 servicedesk

Referenties waar we trots op zijn!

VB-Airsuspension B.V.

Nils Wiegerinck VB Airsuspension

Technisch Consultancy • ICT partner • Hardware
“VB-Airsuspension groeit en daar spelen wij met onze interne ICT-afdeling met nieuwe technologieën op in. Veel werkzaamheden voeren wij zelf uit maar wanneer zaken te complex worden geeft het meer zekerheid om een ICT-partner met kennis en expertise achter de hand te hebben. De engineers bezitten een hoog kennisniveau en gaan een technische uitdaging niet uit de weg. Samenwerking verloopt soepel, de engineers communiceren helder en adequaat en dit geeft vertrouwen!”

Nils Wiegerinck | ICT Teamleader
VB-Airsuspension

BonsenReuling
Frank Maarsingh Bonsenreuling

Onpremise Support • ICT Advies • Strategische partner
“Ons vak ontwikkelt zich snel en hier spelen wij met Harbers ICT op in! Harbers ICT voorziet onze IT’ers van up-to-date technische kennis, de beste ICT adviezen, flexibiliteit en creativiteit om onze IT-omgeving naar een hoger niveau te tillen. Engineers helpen op locatie om de adviezen ook direct te implementeren. Snel schakelen en persoonlijk contact past bij onze manier van werken!”

Frank Maarsingh | Directeur
Bonsenreuling Accountants-belastingadviseurs

SCHURTER Electronics B.V.
Henk van der Veen Schurter

Netwerk- en systeembeheer • Cloud werkplekken • Strategische partner • Consultancy
"Harbers ICT heeft zich de afgelopen 5 jaar bewezen als betrouwbare en strategische partner van Schurter. Door actief sessies bij te wonen denkt Harbers ICT mee over de toekomst en ontwikkelingen en verbetering van de IT-omgeving. Harbers ICT onderhoudt goed contact met ons hoofdkantoor in Zwitserland, het persoonlijke contact en snel schakelen bij storingen vergroot ons vertrouwen!"

Henk van der Veen | Financial Controller
SCHURTER Electronics B.V. Hardenberg

Orange Juice
Afbeelding: Orange Juice Ecommerce

Managed Hosting • Technisch Consultancy • DevOps
“Onze E-commerce oplossingen zijn van groot commercieel belang voor onze klanten, 24x7 bereikbaarheid van een webshop of applicatie is cruciaal. Door middel van verschillende technieken verhoogt Harbers ICT de snelheid, betrouwbaarheid en prestaties op de hostingomgeving voor onze klanten. We zochten bewust een Managed Cloud Provider met aanvullende dienstverlening om ons te voorzien van technische kennis en adviezen. Harbers ICT schakelt net zo snel als wij en wij krijgen de aandacht zoals wij ook aan onze klanten geven!” 

Dion van Nieuwenhoven | COO
Orange Juice | Custom E-commerce

Lesli Groep

Lesli Groep

Managed Private Cloud • Consultancy • Cloudwerkplek
“Continue bereikbaarheid van de applicaties en de webshops is essentieel voor ons bedrijf. Belangrijk daarbij is een flexibele partner in de buurt die zorgt voor een betrouwbare ICT-omgeving, die proactief is en ervoor zorgt dat de omgeving up-to-date is. Samen met onze applicatiebeheerder zorgt Harbers ICT hiervoor. De samenwerking verloopt prima, mede doordat we dezelfde kernwaarden hanteren: korte communicatielijnen, snel schakelen en no-nonsense mentaliteit.“

Rob Scholten | Financieel Manager
Lesli Groep

Frontis
Afbeelding: Marco Willemsen1.jpg

Managed Private Cloud • High Performance Hosting • Technisch Consultancy
"Frontis ontwikkelt hoogwaardige digitale oplossingen die bedrijven verder brengen. Hierbij zijn we op ons best als design, technologie en marketing samenkomen. Harbers ICT beheert onze Managed Private Cloud en denkt mee met onze ontwikkelaars om onze applicaties nog beter te laten functioneren. Harbers ICT zet diverse technieken in om de prestatie, snelheid, security en betrouwbaarheid van onze servers te vergroten! Sinds Harbers ICT met de inrichting van meer dan 50 servers onze hosting heeft geprofessionaliseerd halen we de hoogst mogelijke uptimecijfers voor onze klanten!"

Marco Willemsen | Adviseur/Partner
Frontis | Full-service Digitaal Bureau‎

Vuurwerkplanet.nl
Lesli vuurwerk

Managed Private Cloud • High Performance Hosting • Technisch Consultancy
“Met Harbers ICT als partner vertrouwen wij er al jaren op dat onze webshop bereikbaar blijft tijdens de drukste vuurwerkperiode van het jaar. Zelfs bij honderdduizenden bezoekers blijft de webshop optimaal presteren, hierdoor blijven wij de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop verhogen! Harbers ICT monitort en beheert onze servers zodat wij ons hier geen zorgen over hoeven te maken. Tijdens een minder drukke periode kunnen we eenvoudig onze resources verlagen en gebruiken we alleen de capaciteit die we nodig hebben!” 

Maaike Klomps | Online en Marketing   
Vuurwerkplanet.nl 

Obelink Vrijetijdsmarkt

Obelink Winterswijk

Managed Private Cloud • High Performance Hosting • Technisch Consultancy
"Obelink is dé specialist op het gebied van kamperen, outdoor en vrije tijd. Heeft het grootste assortiment van Europa en een megastore van 65.000m2 in Winterswijk. Tijdens het hoogseizoen hebben onze internationale High Traffic Webshops kritische piekmomenten, een betrouwbare hosting is voor ons van groot commercieel belang. Harbers ICT begrijpt dit en monitort onze servers proactief, is 24x7 bereikbaar bij storingen en denkt mee om onze website door heel Europa nog sneller te maken!"

Berry Velthuis | Directeur Obelink Vrijetijdsmarkt BV
Obelink | Buitengewoon!